Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 23 ianuarie. Situație jenantă pentru Bivoli

Zodiac chinezesc pentru marți, 23 ianuarie. Bivolii au parte de o situație jenantă, iar Iepurele are de făcut alegeri importante.
22.01.2024 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru marti 23 ianuarie Situatie jenanta pentru Bivoli
Zodiac chinezesc pentru marți, 23 ianuarie. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, marți, 23 ianuarie, se anunță o zi plină pentru Șobolan. Calul în schimb are șansa să primească niște bani în plus, iar Maimuța să facă un pas în față. Pentru Câine se anunță o călătorie.

Zodiac chinezesc pentru marți, 23 ianuarie. Întâlnire interesantă pentru Tigru

Șobolan

Te așteaptă o zi plină, marți, 23 ianuarie. Înarmează-te cu nervi de fier, pentru că limitele îți sunt testate. Toată lumea vrea ceva de la tine și nu doar la muncă, ci și acasă. Evită discuțiile acide, în special dacă ești prea obosit.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă o situație jenantă, marți, 23 ianuarie. Fără să vrei ajungi să fii acuzat de niște lucruri, iar de aici, mai multe minciuni ies la suprafață. Păstrează-ți calmul indiferent de situație și lasă lucrurile să se rezolve singure.

Tigru

Te așteaptă o întâlnire interesantă cu o persoană care la un moment dat a însemnat ceva pentru tine. Lumea ta ar putea fi dată total peste cap, marți, 23 ianuarie. Tu știi însă dacă dai curs unei povești noi, sau închei capitolul definitiv.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești pus în fața unei alegeri extrem de importante din punct de vedere profesional. Ai o oportunitate imensă să te dezvolți, dar parcă nu ai renunța nici la mediul actual. Cere un sfat prietenesc, poate te va ajuta.

Zodiac chinezesc pentru marți, 23 ianuarie. Vești proaste pentru Dragon

Dragon

Conform zodiacului chinezesc, o să primești niște vești proaste din partea unor persoane apropiate. Poate se amână niște planuri sau niște excursii pe care le-ați plănuit. Iar asta te va face destul de trist.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu mai despica fiul în patru pentru a analiza fiecare lucru în parte. Pierzi timp esențial. De asemenea, evită să mai stai blocat în trecut și să mai vezi și frumusețile pe care prezentul ți le oferă.

Cal

E ziua ta norocoasă. Conform zodiacului chinezesc, ai șansa că câștigi niște bani în plus, marți, 23 ianuarie. Poate un câștig la un joc de noroc, ori un cadou surpriză de la o rudă apropiată. Se anunță o zi frumoasă pentru tine.

ADVERTISEMENT

Oaie

E bine să mai iei și o pauză atunci când ești epuizat. Organismul tău îți transmite niște semnale de care e bine să ții cont. Mai gândește-te și la tine, dar și la starea ta, atât cea fizică cât și cea psihică.

Cocoșul pierde bani

Maimuță

E momentul să faci un pas în față dacă vrei să fii remarcat. Ai muncit enorm, iar dacă unele persoane nu văd asta, atunci poate e momentul să le dai o lecție importantă. Meriți ceva mai bun, așa că nu fii ”zgârcit” cu tine însuți.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă niște pierderi financiare consistente, marți, 23 ianuarie. Apar niște situații neprevăzute care îți vor da peste cap bugetul personal. Cere împrumut dacă nu descurci.

Câine

Ți-ai cam intrat într-o rutină și nu prea îți prinde bine. Vestea bună este că te așteaptă o călătorie chiar în prima parte a săptămânii. Cineva se gândește la tine și o să îți facă o surpriză în a doua parte a zilei.

Mistreț

Te simți liniștit după o perioadă destul de tumultoasă din viața ta. A venit momentul să petreci timp cu cei dragi și să îți faci puțină ordine în minte. Marți este ziua potrivită să te gândești doar la nevoile tale.

ADVERTISEMENT