Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 iunie 2020. Șobolanii au nevoie de o resuscitare a relației de cuplu. Tigrii vor să își repare greșelile

23.06.2020 | 12:32
Zodiac chinezesc pentru miercuri 24 iunie 2020 Sobolanii au nevoie de o resuscitare a relatiei de cuplu Tigrii vor sa isi repare greselile
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 iunie 2020. Șobolanii au nevoie de o resuscitare a relației de cuplu. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc aduce schimbări majore pentru data de 24 inie 2020 și sunt vizate aproape toate semnele zodiacale. Pentru Șobolani este o zi de încercări, pentru că au nevoie de o resuscitare amoroasă, iar Tigrii vor să repare greșelile trecutului.

Zodiacul chinezesc există de mii de ani. Cele 12 animale din acest zodiac se aseamănă cu celelalte 12 semne din horoscopul european, dar sunt determinate de anul chinezesc în care te-ai născut.

ADVERTISEMENT

În râdurile de mai jos, Fanatik îți spune ce mesaje transmit marii înțelepți ai Orientului pentru ziua de 24 iunie 2020 și de ce sfaturi trebuie să țină cont nativii.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 24 iunie 2020, pentru fiecare semn

Șobolan

Ești entuziast și energic și foarte bune faci pentru că est enevoie d emai multă implicare în viașa amoroasă. Relația de cuplu a intrat într-un con de umbră și trebuie să o resuscitezi, altfel, riști să râmâi singur.

ADVERTISEMENT

Bivol

Dragostea nu se dezvoltă singură și o relație este formată din două persoane. Relaxează-te pune puțin efort și gânduri bune în această direcție. Este necesar ca pe parcursul întregii zile să rămâi conectat la problemele familiale.

Tigru

Te-a lovit responsabilitatea și vrei să repari lucrurile pe care le-ai stricat în trecut. Unele pot fi îndreptate, altele, din păcate, nu. Nu te crampona de asta, tocmai de aceea se numește trecut. Fă ce poți, restul se va rezolva de la sine.

ADVERTISEMENT

Iepure

Lasă grijile deoparte și trăiește azi, în prezent. Încearcă să îți menții gândurile pozitive și elimină-le pe cele încărcate de pesimism. Vei avea doar de câștigat.

Dragon

În această zi, astrele se aliniază în favoarea ta, ești pe drumul redescoperirii, vei beneficia de resurse nebănuite, care te vor ajuta să creezi lucruri importante pentru tine, dar și pentru cei din jur.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Orice gest necugetat, orice vorbă aruncată la nimereală te pot costa mai mult decât îți imaginezi. Nu te întinde mai mult decât îți este plapuma, nu forța lucurile. Lasă-le să se întâmple cum vor ele și cum decide Universul.

Cal

Este o perioadă în care ai șanse să-ți întâlnești dragostea, una pasională, la care ai visat demult. Nu-ți mai pune frâne și lasă-te ghidat de inimă și instinct. Inima știe mai bine decât tine.

Oaie

Ai putea fi recompensat pentru eforturile depuse la locul de muncă, fie că vorbim de o promovare sau o mărire de salariu. Ai grijă la sănătate, nu o neglija pentru că se anunță o perioadă de încercări.

Maimuță

Încearcă să cunoști oameni noi deoarece cei cu care te anturezi acum s-ar putea să te dezamăgească. Ar fi o reală pierdere să stai în compania unor oameni care nu te apreciază așa cum meriți.

Cocoș

Ai putea avea parte de relații tensionate cu cei din jurul tău, motiv pentru care ești sfătuit să îți pstrezi calmul și să nu spui cu voce tare tot ce gândești. Ține pentru tine lucrurile importante, de suflet.

Câine

Luptă pentru ce îți dorești, pentru visurile tale și nu te lăsa doborât de piedicile care ți se ivesc. Lucrurile bune în viață se obțin cu efort și răbdare. Nu aștepta ca totul să-ți cadă din cer pentru că vei rămâne dezamăgit.

Mistreț

Ziua începe cu vești bune pe plan financiar, dar nu este vorba de un câștig de moment, ci unul pe termen lung. Adică, se anunță o mărire de salariu, sau o moștenire, un ajutor din partea rudelor. Ceva vine spre voi și bine face, pentu că sunteți într-un impas.

 

 

ADVERTISEMENT