Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 16 septembrie 2023. Bivolii îngroapă securea războiului cu un apropiat

Citește zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 16 septembrie 2023. Vezi ce ți-au rezervat astrele în această zi de weekend. Moment important pentru Bivoli.
15.09.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 16 septembrie 2023 Bivolii ingroapa securea razboiului cu un apropiat
Veștile astrologilor pentru nativii zodiacului chinezesc. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Noi predicții astrale. Ce se întâmplă sâmbătă, 16 septembrie 2023, cu nativii. Vor trece prin stări cărora nu vor ști cum să le mai facă față. Important este să-și păstreze echilibrul interior. Bivolii vor acorda o șansă unei persoane care i-a greșit, vor îngropa securea războiului. Descoperă în rândurile următoare horoscopul integral!

Predicții astrale pentru nativii din zodiacul chinezesc

Șobolan

Bivol

Securea războiului va fi îngropată sâmbătă între Bivol și un apropiat al său. După o perioadă de certuri, capcane întinse și vorbe grele aruncate, se va așterne liniștea. Bivolii își dau seama că viața merită trăită altfel decât prin ranchiună.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrul are parte de bani sâmbătă. Va câștiga la un concurs o sumă semnificativă și viața i se va schimba. Situația financiară va deveni una stabilă, dar nativul este îndemnat să fie precaut la oamenii de care se înconjoară, pentru că mulți i se vor da prieteni.

Iepure

Iepurele va primi un sfat prețios sâmbătă. Va veni din partea unei persoane dragi, așa că trebuie să-l ia în considerare cât mai mult cu putință. Cu cât îl va ignora, cu atât nu va prinde esența acestei vieți, marcată și de bune și de rele.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul va fi ușor invidios pe cineva apropiat. Însă, nu are niciun motiv. Cel mai bine este să se uite către el și către viața lui, deoarece posibil să descopere că are foarte multe în jur față de care să fie recunoscător. Cei dragi, de exemplu, îi sunt mai mult decât o avere.

Șarpe

Șarpele va pune punct unei povești de dragoste care-l face să se simtă inferior. Nu și-a imaginat vreodată să fie marginalizat de către partenerul de cuplu, drept urmare se va retrage și va încerca să-și regăsească fericirea în brațele altei persoane.

ADVERTISEMENT

Cal

Cum să adaugi un plus de fericire vieții? Începe prin a te bucura de lucrurile mărunte, căci acestea reprezintă un prim pas către îndeplinirea lucrurilor mari. Ține minte un lucru, însă, faptul că nimic nu este etern și că la un moment dat vei privi în urmă și vei fi recunoscător, mândru de tine.

Capră

Capra va fi în lumina reflectoarelor. Va merge pe la diferite emisiuni și se va simți în largul său, uimind cu bunădispoziția sa. Capra va avea parte de multe aprecieri și va stârni amuzamentul în același timp. Clipe memorabile.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Maimuța ar putea avea un conflict cu o persoană din trecut, pentru care încă mai simte ceva profund, dar nu vrea să recunoască. Asta deoarece vrea să dea totul uitării, însă nu este ușor. Cel mai bine să întrerupă orice dialog cu cel vizat.

Cocoș

Cocoșul nu se va da bătut până nu va obține ceea ce și-a planificat. Este setat pe îndeplinirea obiectivelor, deoarece vrea să aibă succesul mult visat cât mai curând. O zi cu multă energie pentru acești nativi, chiar dacă pe alocuri se vor simți ușor obosiți.

Câine

Câinii nu se vor mai lăsa dominați de frică și vor trece la acțiune. Vor merge chiar acolo unde au teamă pentru a-și învinge acest sentiment. De mai mulți ani, nativii nu mai sunt în apele lor, așa că este nevoie acum să lupte cu morile de vânt.

Mistreț

O zi generoasă pentru Mistreți. Sâmbătă va fi ca un moment în care ei își vor pune la punct cele mai importante aspecte din viață. Au căpătat foarte multă ambiție după ce au fost martori la o secvență în care și-au dat seama că dispun de o putere imensă de a-și schimba viața.

ADVERTISEMENT