Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021. Dragonul ar putea rămâne singur

16.04.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 17 aprilie 2021 Dragonul ar putea ramane singur
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021, se axează pe atingerea unor obiective și pe ducerea la bun sfârșit a unor planuri. Este o zi numai bună pentru analiză și introspecție. 

Unele zodii au șanse mari să-și găsească jumătatea când se așteaptă mai puțin, în timp ce altele sunt nevoite să discute cu partenerii de viață despre sentimentele pe care le au în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Fericirea vine din lucruri mărunte, fapt pe care tot mai multe semne încep să-l descopere. Totul este să meargă mai departe, drumul cel bun este presărat cu multe oportunități interesante.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 17 aprilie 2021, pentru toți nativii

Șobolan

Nu te grăbi dacă nu vrei să faci greșeli pe care să le regreți mai târziu. Fii atent la fiecare pas pe care-l faci și vezi pe cine te poți sprijini.

ADVERTISEMENT

Bivol

O persoană nou intrată în cercul tău de prieteni reușește să te impresioneze. Ești mai motivat ca oricând să o iei de la capăt, să te reinventezi.

Tigru

Contradicții și discuții aprinse. Există riscul să pierzi o persoană dragă pentru că nu te poți abține, spui tot ce ai pe suflet, nu mai filtrezi nimic.

ADVERTISEMENT

Iepure

Acceptă că nu poți fi pe aceeași lungime cu ceilalți. E foarte important să fii diferit, altfel cu cine ai mai discuta dacă toți ați avea aceleași păreri și idei.

Dragon

Lucrurile nu merg așa cum ai vrea în viața de cuplu. Poate ar fi timpul să dai cărțile pe față și să discuți deschis cu partenerul, nu ai nimic de pierdut.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Energia și entuziasmul contează enorm pentru tine, numai așa reușești să faci multe lucruri. Nu pune stop dacă simți că mai poți realiza încă ceva.

Cal

Urmărește-ți scopurile și vei obține mereu ce-ți dorești. Analizează foarte bine ce vrei să faci mai departe, nu mai bate pasul pe loc.

Capră

Fericire și bucurie interioară. Este o zi în care primești vești frumoase atât pentru viața personală, cât și pentru cea profesională.

Maimuță

E bine să ai mereu o alternativă, descoperă care este cea potrivită pentru tine. Nu te axa numai pe un singur plan, e bine să ai și altul de rezervă.

Cocoș

Decizie importantă legat de viața personală. O discuție cu o rudă te poate ajuta să descoperi ce drum trebuie să urmezi în continuare.

Câine

Fă-ți de cap, dar nu întrece măsura. Bucură-te de timpul petrecut alături de copii și de familie, cine știe când vei mai avea această ocazie specială.

Mistreț

Nu trebuie să-ți fie rușine să ceri ajutor, poate primești un sfat sau un îndemn bun. Un răspuns așteptat de mult ajunge în sfârșit la tine.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi