Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 18 februarie 2023. Cocoșii vor recupera o sumă imensă de bani

Descoperă ce ți-au rezervat astrele zodiacului chinezesc pentru sâmbătă, 18 februarie 2023. Cocoșii și alți nativi vor recupera bani.
18.02.2023 | 14:30
Zodiac chinezesc pentru sambata 18 februarie 2023 Cocosii vor recupera o suma imensa de bani
Ce au rezervat astrele pentru ziua de 18 februarie 2023. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Astrologii au noi vești despre destinul zodiilor. Sâmbătă, 18 februarie 2023, nimic nu va mai sta în calea fericirii acestora. Se vor bucura de multe lucruri ce par mărunte, dar vor constata că, de fapt, sunt cele mai importante. Cocoșii vor reuși să recupereze o sumă mare de bani.

Ce prevăd marii înțelepți din Orient pentru zodii. Nativii vor redescoperi fericirea

De asemenea, multe zodii își vor vindeca răni din trecut și vor face pace cu persoane pe care nu le agreau. Vor acționa de altfel cu discreție în anumite fapte, din dorința de a nu le mai fi analizată viața. Iată în rândurile următoare întregile predicții.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanul își va da seama că a greșit în anumite momente față de persoane dragi lui. Își va cere iertare și va depune efort să fie mai blând și mai empatic. Este important faptul că realizează că nu a procedat corect și că își dorește o schimbare de atitudine.

Bivol

Bivolul va afla o veste nu tocmai bună despre persoana iubită, dar va reuși să nu-și iasă din fire. Se va concentra doar pe lucrurile care nu îl storc de energie și vrea, la fel ca Șobolanul, să întoarcă o pagină și să înceapă un nou capitol din viața sa. Se prevestesc momente minunate.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrul va da deoparte o sumă de bani importantă și vrea să o investească într-o afacere profitabilă. Are planuri mărețe și nu va oferi nimănui informații despre planul său. Vrea să surprindă pe toată lumea și să stârnească unele invidii printre adversari.

Iepure

Iepurele va da la o parte toate prejudecățile și va intra într-un dialog interesant cu o persoană destul de controversată. Va stârni uimire printre apropiați, dar își va da seama că și-a format o părere greșită față de cel cu care va sta de vorbă ore în șir.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii pornesc pe un alt drum în carieră. Unul mai frumos și mai prosper financiar. Se vor simți în largul lor în noul lor mediu și își vor face mulți amici. Vor pune în prim-plan de acum încolo propria lor fericire și nu vor mai acorda atenție criticilor.

Șarpe

Șarpele va fi de ajutor la casa omului sâmbătă. Se va implica în mai multe sarcini gospodărești, iar altruismul său va fi apreciat. Nu va lipsi răsplata după multă muncă. Va fi una uriașă, ce va consta în bani și mâncare pe gustul său.

ADVERTISEMENT

Cal

Calul și-ar putea întâlni sufletul pereche la un eveniment unde va merge cu o gașcă de prieteni. Aici va face ochi dulci unei persoane pe care o va simpatiza și se poate înfiripa o relație de poveste. Trebuie să fie atenți dacă sentimentele vor fi unele reciproce.

Oaie

Oaia va avea un car de noroc sâmbătă. Orice pas pe care îl va face va fi săvârșit cu multă ușurință și rapiditate. Asta spre uimirea și invidia, în același timp, a celor care nu vor avea parte de același destin. Totul constă, de fapt, în doza de optmism.

Maimuță

Maimuța va fi, însă, puțin tristă față de restul zodiilor. Se va certa cu persoana iubită și se prevede o despărțire. Însă, pentru ele urmează o nouă etapă și mai frumoasă, în urma separării de actualul partener. Trebuie doar să aibă răbdare.

Cocoș

Cocoșul va recupera de la o persoană apropiată o sumă foarte mare de bani, pe care au oferit-o împrumut acum multă vreme. Își va achita la rândul său datorii și va investi în locuință. O va decora după bunul plac, deoarece vor să-i ofere un aer mai vioi.

Câine

Câinele va primi un sfat important sâmbătă de la o persoană în vârstă. Odată ce îl va pune în aplicare, va realiza că viața i s-a schimbat în bine. De altfel, i se va schimba și perspectiva față de propriul destin. Vor vedea cât sunt de norocoși, de fapt.

Mistreț

Mistreților li se va majora salariul la locul de muncă. Așteptau asta de multă vreme și vor sărbători, căci va fi vorba despre o sumă foarte mare, iar acest lucru se va datora unui efort al lor, într-un proiect foarte important pentru serviciu.

ADVERTISEMENT