Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 21 noiembrie 2020. Șarpele decide să se despartă de omul drag

20.11.2020 | 13:59
Zodiac chinezesc pentru sambata 21 noiembrie 2020 Sarpele decide sa se desparta de omul drag
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 21 noiembrie 2020, le aduce semnelor zodiacale evenimente surpriză, timp petrecut alături de persoanele dragi, dar și unele situații neplăcute. 

Mai exact, o parte din zodii au discuții sau certuri cu partenerul de viață, în timp ce altele se gândesc să pună capăt poveștii de dragoste. Mesajul marilor înțelepți din Orient este unul cât se poate de clar, se cere sinceritate!

ADVERTISEMENT

Evenimentele și întâmplările pentru prima zi de weekend sunt relatate mai jos. FANATIK vine cu previziunile detaliate pentru toate cele 12 zodii!

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 21 noiembrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Șobolan

Lasă munca deoparte și petrece mai mult timp în compania familiei. Stai alături de cei dragi, în felul acesta nu vei avea parte de niciun reproș. Nu duci lipsă de idei sau activități, pune-le și aplicare. Amintiri frumoase se adună.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vrei să faci cât mai multe lucruri în același timp, dar din păcate nu este posibil. Fă o listă cu sarcinile prioritare și lasă pe altă dată acele lucruri care pot fi amânate. Nu este cazul să te obosești prea tare.

Tigru

Compromisurile nu aduc nimic bun în relația de cuplu. Ar fi cazul să-ți revizuiești comportamentul și atitudinea față de persoana iubită. Ajungeți rapid la un consens, altfel riscați să ajungeți la despărțire.

ADVERTISEMENT

Iepure

Gândește-te mai mult la greșelile din trecut și încearcă să nu le mai repeți. Nu mai pierde timpul aiurea și învață ceva din acele lecții, indiferent despre ce este vorba. Concentrează-te mai mult pe momentul actual.

Dragon

Planurile de viitor nu lipsesc din viziunea ta, însă s-ar putea să nu le poți îndeplini pe toate. Renunță la acele vise care par greu de îndeplinit și axează-te pe ideile plauzibile și rezonabile.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Certurile și discuțiile din ultima vreme cu jumătatea ta te-au pus serios pe gânduri. Te vezi tot mai des singur și este foarte posibil să pui stop poveștii de iubire. Se pare că drumurile voastre se despart.

Cal

Încearcă să fii cât mai ocupat și să nu mai privești în urma ta. Ce e făcut, făcut rămâne. Nu mai poți schimba lucrurile din trecut, însă ai șansa să construiești un viitor fără pată.

Capră / Oaie

Întâlnirile cu prietenii sunt la ordinea zilei. Te-ai săturat de muncă, iar acum este cazul să te distrezi. Spre seară nu este exclus să ieși la o terasă sau chiar la aniversarea unui amic foarte apropiat.

Maimuță

Timpul petrecut în sânul familiei este cel mai important. Nu fă rabat nici de data asta și stai alături de cei dragi. Depănați amintiri și vorbiți despre acele vremuri în care totul era bine.

Cocoș

Simți că eșuezi în tot ceea ce faci, dar nu este chiar așa. Depune mai mult efort și nu vei ajunge niciodată pe marginea prăpastiei. Totul ține de o gândire pozitivă și o minte lucidă.

Câine

Schimbă macazul și încearcă să fii altcineva. Nu spune nimeni să apelezi la superficialitate, ci mai degrabă să faci acele schimbări care îți aduc o stare de spirit excelentă.

Mistreț

Întotdeauna le oferi o mână de ajutor celor care o cer, însă ai cam uitat de tine. Pune-te pe primul loc, nu este un lucru egoist să fii mai atent la nevoile personale.

ADVERTISEMENT