Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 26 august 2023. Tigru, lasă-te ghidat de intuiție!

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 26 august 2023. Tigrul trebuie să se lase ghidat de intuiție și Mistrețul să-și dea voie să iubească.
25.08.2023 | 13:50
Zodiac chinezesc pentru sambata 26 august 2023 Tigru lasate ghidat de intuitie
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 26 august 2023, de la nativ la nativ. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Prima zi de weekend anunță relaxare, călătorii, dar și decizii care pot cântări greu în viitor. Dragostea plutește în aer, dar de aici pot pleca și discuțiile aprinse sau trădările. Se cere o atenție sporită în această direcție.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 26 august 2023, de la nativ la nativ

Șobolan

Ai noroc în plan financiar. Vin bani din mai multe direcții, numai buni pentru a face schimbările dorite în locuință.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești sfătuit să lași pe locul doi cariera și să te dedici mai mult familiei. Cei dragi simt nevoia să te aibă mai mult în preajmă.

Tigru

Lasă-te ghidat de intuiție și de semnele care apar în calea ta și nu vei regreta nicio secundă. Ai mai multă încredere în forțele proprii.

ADVERTISEMENT

Iepure

E cineva care îți atrage atenția și cu care rezonezi din mai multe puncte de vedere. Sunt șanse mari să porniți la drum în aceeași direcție.

Dragon

Ține cont de sfaturile pe care le primești înainte de a te arunca cu capul înainte. Nu ai vrea să iei o decizie pe care să o regreți mai târziu.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Munca și eforturile depuse până acum încep să dea roade. Se anunță o zi perfectă pentru a sărbători cu persoanele apropiate.

Cal

Înveți lucruri noi în fiecare zi. Descoperi o pasiune interesantă care îți ghidează pașii spre un domeniu care te încântă.

ADVERTISEMENT

Capră

Te bucuri de libertate din plin. Nimeni și nimic nu îți stă în cale și de asta faci toate lucrurile care îți trec prin minte.

Maimuță

E posibil să fii influențat negativ de o persoană din cercul de prieteni care nu este deloc ceea ce pare. Ai mare grijă!

Cocoș

S-ar putea să fii trădat de partenerul de viață chiar înainte de luarea unei decizii importante pentru relația de cuplu.

Câine

Pleci în vacanța pe care o ai plănuită de foarte multă vreme. Nerăbdarea își spune cuvântul și de aici apar și mici erori.

Mistreț

Iubirea bate la ușa ta, trebuie numai să-i dai voie să intre. Nu mai da cu piciorul unei povești de dragoste care poate fi de neuitat.

ADVERTISEMENT