ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Iepurii prind un mare tren în viață

Autor: Dan Suta | 13.02.2021 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Iepurii prind un mare tren în viață
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. Foto: chinesenewyear/net

Vă prezentăm cel mai nou zodiac chinezesc, valabil pentru săptămâna 15-21 februarie 2021. În prima săptămână completă din noul an chinezesc, Anul Bivolului de Metal, vor avea loc evenimente importante pentru fiecare nativ.

ADVERTISEMENT

Suntem deja cu un pas în următorul anotimp, primăvara, și simțin din ce în ce mai mult nevoia de înnoire. Sub acest aspect stă săptămâna cuprinsă între 15 și 21 februarie, o săptămână extrem de importantă mai ales pentru Iepuri, Bivoli și Maimuțe.

Dragonii au o săptămână explozivă din toate punctele de vedere. Sunt puși pe ceartă atât în familie cât și la locul de muncă. Anul Bivolului începe cu multe conflicte pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 15-21 februarie 2021

Iepurii trebuie să prindă un tren important pentru destintul lor, pentru viitorul lor luminos, iar în perioada care urmează au de făcut o alegere importantă care ține de situația lor financiară.

Maimuțele fac mici schimbări în atitudine, dar mari schimbări în fapte. Vor adopta sistemul „a tace și a face”, pentru că își dau seama că prea multă gargară pe un anumit subiect le fură din timp.

ADVERTISEMENT

Bivolii au o săptămână excelentă din multe puncte de vedere, dar cel mai frumos moment pentru ei se anunță la capitolul iubire.

Șerpii nu sunt în apele lor și vor să să izoleze de restul lumii pentru a medita, pentru a se gândi la ce au făcut prost și ce au făcut bine în ultimul an chinezesc.

ADVERTISEMENT

Șobolanii, supuși pedepsei karmice

Mistreții și Cocoșii devin tot mai sociabili și parcă au un destin comun cel puțin în prima săptămână din Anul Bivolului de Metal. Vor deceni mai prietenoși, mai implicați în activitățile lor și mai ușor de abordat ca niciodată, semn că au învățat ceva din vechiul an.

Câinii sunt cu susul în jos toată săptămâna și ar fi ideal să nu fie provocați pentru că pot mușca, iar Tigrii se îndrăgostesc de o persoană cu care au mai avut tangențe în trecut.

ADVERTISEMENT

Caii și Oile se pregătesc de un moment decisiv în viețile lor legat de sfera profesională. Ambii trebuie să facă față unor răsturnări de situație care mai de care mai greu de explicat, dar totul va fi înspre binele lor.

Șobolanii au de rezolvat o serie de chestiuni birocratice, iar mulți dintre ei sunt supuși penitenței în primele zile ale noului an chinezesc.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!