Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022. Iepurii și Tigrii își întâlnesc sufletul pereche

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022: Iepurii și Tigrii își vor întâlni partenerul ideal în perioada care urmează. Ce se anunță pentru restul zodiilor?
16.04.2022 | 14:23
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1824 aprilie 2022 Iepurii si Tigrii isi intalnesc sufletul pereche
Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022 vine cu momente de neuitat pentru majoritatea semnelor horoscopului asiatic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 aprilie 2022

Iepurii și Tigrii au noroc în dragoste încă din prima zi a săptămânii. Iepurii își pot întâlni sufletul pereche acolo unde nu se așteaptă. Tigrii devin extrem de cuceritori, iar puterea lor de seducție este remarcată de cine trebuie.

ADVERTISEMENT

Câinii din zodiacul chinezesc pornesc într-o călătorie spirituală. Se apleacă asupra studierii unor fenomene greu de înțeles. Devin cumva mai religioși, mai atenți la lucrurile banale din jur. Le place să despice firul în patru. Cât despre Oi, acestea vor fi foarte ocupate cu munca prin casă. Acești nativi s-ar putea muta într-o casă nouă.

Caii vor fi ajutați de intuiție în a lua niște hotărâri de care poate depinde viața cuiva drag. Este o perioadă de decizii grele pentru ei. Dragonii se implică în tot felul de conflicte de dragul de a le soluționa, însă se vor trezi că ar fi fost bine să-și vadă de treaba lor.

ADVERTISEMENT

Șerpii pun mare preț pe loialitate și o vor testa chiar pe persoanele din jur. Vor să își dea seama care sunt oamenii cu care pot porni la drum în proiectul lor de viață.

Maimuțele sunt agitate, Cocoșii au probleme la muncă

Maimuțele devin puțin agitate. E o săptămână în care au multe drumuri de făcut, iar nervii vor atinge cote de neimaginat. Recomandarea astrelor este să bea un ceai și să se relaxeze ascultând muzică atunci când vor să diminueze stresul.

ADVERTISEMENT

Șobolanii fac bani și din piatră seacă în perioada 18-24 aprilie 2022. Sunt bine poziționați din punct de vedere financiar aproape tot restul lunii aprilie.

Bivolii recurg la tot felul de tertipuri pentru a obține ceea ce vor. Au în cap o serie de strategii care îi vor lăsa pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Mistreții își depășesc propriile limite și îi încântă pe toți cu realizările lor. Cocoșii au o perioadă un pic mai aglomerată, mai obositoare. Apar probleme la serviciu.

 

ADVERTISEMENT