Life

Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2022. Tigrii și Oile au probleme sentimentale

Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2022: Tigrii și Oile vor întâmpina anumite probleme sentimentale în perioada următoare. Află previziunile pentru fiecare zodie.
27.03.2022 | 16:56
Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2022 Tigrii si Oile au probleme sentimentale
Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2022. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru luna aprilie 2022 aduce o serie de situații care mai de care mai interesante pentru fiecare semn.

Zodiac chinezesc pentru luna aprilie 2022

Tigrii și Oile vor avea anumite probleme în dragoste. Cele mai multe pornesc de la proasta comunicare cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT

Aprilie este, așadar, o lună cu suișuri și coborâșuri pentru Tigrii și Oi pe plan sentimental. Relațiile lor vor fi puse la încercare încă din prima zi a lunii.

Bivolii au parte de tot felul de întâlniri importante și refac anumite planuri pe care le-au lăsat de izbeliște. Vor duce tot greul de la muncă în cârca lor.

ADVERTISEMENT

Maimuțele luptă din greu pentru a-și îndeplini unele dorințe. Norocul este de partea lor mai ales în a doua jumătate a lui aprilie.

Șobolanii se concentrează asupra familiei. Pot fi puși în situația de a rezolva anumite probleme care apar între persoanele din generații diferite. Își vor exercita din plin rolul de mediator. Cât despre Câini, acești nativi sunt puși pe harță cu mai toată lumea. Vor intra într-o perioadă destul de sensibilă mai ales din punct de vedere relațional.

ADVERTISEMENT

Mistreții pleacă în vacanță

Caii caută justificări pentru anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut. Sunt hotărâți să nu renunțe la adevărul lor, chiar dacă lucrurile se vor afla exact cum s-au petrecut. Dragonii reușesc să economisească bani, așa cum și-au propus. Apar câteva zile de cheltuială în plus, mai ales în preajma sărbătorilor pascale, însă nu au motive de îngrijorare.

Iepurii și Șerpii au aproape același destin în luna aprilie 2022. Primesc oportunități unice de la viață și dau dovadă că știu să profite de lucrurile frumoase care răsar în calea lor. Cu alte cuvinte, acești nativi sunt pe val toată luna.

ADVERTISEMENT

Cocoșii sunt ceva mai melancolici. Nu vor fi în cea mai bună dispoziție pe tot parcursul lunii. Mistreții pornesc într-o călătorie de vis spre final de aprilie. O țară exotică îi așteaptă.

 

ADVERTISEMENT