Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Dragonii tună și fulgeră

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Dragonii nu sunt foarte liniștiți. Ce pățesc Mistreții, în schimb?
19.11.2023 | 09:31
Zodiac chinezesc pentru saptamana 2026 noiembrie 2023 Dragonii tuna si fulgera
Zodiac chinezesc 20-26 noiembrie 2023. Foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023: urmează șapte zile pline de neprevăzut, de situații critice pentru foarte multe semne ale horoscopului asiatic.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023

Dragonii pășesc pe nisipuri mișcătoare și, la un moment dat, vor renunța la orice formă de diplomație. Vor căuta vinovați pentru că au ajuns pe un drum greșit și vor tuna și fulgera, vor lansa acuzații în stânga și dreapta. Se vor simți, cu alte cuvinte, trădați, păcăliți.

ADVERTISEMENT

Zodiac chinezesc 20-26 noiembrie 2023. Mistreții trebuie să încheie niște socoteli ale trecutului. Dau dovadă de maturitate și îi adună la aceeași masă pe cei cu care au avut multe de împărțit într-un moment-cheie din viața lor. Șerpii sunt foarte economi. Pun bani deoparte pentru zilele grele din decembrie, parcă presimțind că vor trebuie să își ”ușureze” buzunarele de niște sume frumușele.

Maimuțele sunt atente la tot ce mișcă în jur și nu vor să piardă trendurile. Vor depune un efort în plus pentru a fi în tandem cu lumea. Cocoșii au o săptămână plină de revelații. Găsesc răspunsul la multe întrebări preocupante. Dau de tot felul de persoane care le deschid ochii.

ADVERTISEMENT

Caii sunt cuceritori prin definiție, mai ales în perioada următoare. Dacă au pus ochii pe o persoană anume, acești nativi trebuie să știe că acea fată sau acel băiat vor cădea în plasa lor.

Câinii sunt bosumflați, Tigrii nu sunt în apele lor

Zodiac chinezesc 20-26 noiembrie 2023. Câinii sunt un pic mai supărați, mâhniți de anumite situații din viața lor. Realizează că lucrurile nu merg în direcția dorită și trebuie să schimbe macazul. Șobolanii au de-a face cu tot felul de persoane răutăcioase. Astrele le recomandă să nu le bage în seamă deloc.

ADVERTISEMENT

Bivolii renunță la anumite dorințe personale, la anumite capricii de dragul celor dragi. Fac multe sacrificii în următoarele zile.

Cât despre Tigri, aceștia nu sunt tocmai în apele lor. Vor să încheie niște episoade dureroase din trecut, dar în continuare se poticnesc de anumite situații și nu pot trece peste.

ADVERTISEMENT

Oile și Iepurii au un destin comun în perioada următoare. Acești nativi ai zodiacului chinezesc trebuie să facă o alegere crucială bazată 100% pe intuiția lor. Atât Oile cât și Iepurii trebuie să asculte vocea inimii de data asta.

 

ADVERTISEMENT