Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 februarie 2021. Maimuțele primesc ajutoare nesperate

06.02.2021 | 10:35
Zodiac chinezesc pentru saptamana 814 februarie 2021 Maimutele primesc ajutoare nesperate
ADVERTISEMENT

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 8-14 februarie 2021, Maimuțele vor păși în Noul An Chinezesc cu tot felul de ajutoare, de îndemnuri benefice de unde nu se așteaptă.

Noul an chinezesc începe pe 12 februarie anul acesta, iar săptămâna care urmeazî marchează ultimele zile din anul vechi la chinezi și primele zile ale noului an.

ADVERTISEMENT

Vom avea Anul Bivolului de Metal, un an mult mai greu decât 2020 pentru mulți, dar din cu totul alte motive.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 8-14 februarie 2021

Maimuțele vor avea parte de o salvare de unde nu și-ar fi imaginat niciodată, mai ales cele care se confruntă cu anumite probleme financiare. Intrarea în anul nou chinezesc este una cât se poate de promițătoare.

ADVERTISEMENT

Dragonii sunt prinși între ciocan și nicovală în săptămâna cuprinsă între 8 și 14 februarie. Au parte de tot felul de evenimente care mai de care mai neplăcute, dar pe care le vor depăși într-un final cu bine.

Oile din zodiacul chinezesc sunt destul de confuze cu privire la anumite decizii pe care vor să le ia din punct de vedere profesional. Au nevoie de sfătuitori pricepuți.

ADVERTISEMENT

Șerpii își fac noi prieteni, Bivolii sunt vedetele săptămânii

Mistreții își găsesc armonia și echilibrul în sânul familiei și se simt extrem de iubiți și de apreciați.

Cocoșii sunt puși pe drumuri și au o săptămână în care vor cunoaște cele mai urâte laturi ale birocrației. Trebuie să se înarmeze cu foarte multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Caii fac eforturi mari să nu dezamăgească la locul de muncă și se pare că le iese destul de bine, mai ales că în ultima vreme au cam fost pe val.

Câinii sunt dispuși să renunțe la anumite comodități și fac în sfârșit acele compromisuri care le aduc succes pe termen îndelungat.

Șerpii sunt înconjurați de oameni minunați și își fac prieteni noi. Au de învățat foarte multe lucruri.

Tigrii reușesc să se adune și să meargă mai departe, chiar dacă se lovesc de tot felul de amăgiri, mai ales în sectorul amoros.

Bivolii intră în noul an cu forță și sunt, de departe, vedetele acestei săptămâni. Au parte de noroc în tot ce fac.

Iepurii renunță la anumite obiceiuri vechi și realizează că au nevoie de mai multe certitudini în viața lor, în timp ce Șobolanii încep anul chinezesc cu regrete și reproșuri din partea apropiaților.

 

ADVERTISEMENT