Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 21 aprilie 2023. Bivolii primesc un ajutor important

Zodiac chinezesc. Veștile astrologilor pentru finalul de săptămână, vineri, 21 aprilie 2023. Ajutor important pentru Bivoli.
20.04.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 21 aprilie 2023 Bivolii primesc un ajutor important
Predicții astrale pentru vineri, 21 aprilie 2023. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Descoperă zodiacul chinezesc al finalului de săptămână, vineri, 21 aprilie 2023. Marii înțelepți din Orient au pregătite noi predicții pentru nativi. Bivolii vor primi un ajutor important, iar Dragonii vor scăpa de un obstacol, sunt o parte dintre vești.

Zodiac chinezesc. Predicții astrale pentru vineri, 21 aprilie 2023

Șobolan

Șobolanii vor fi ușor agitați, deoarece trebuie să se ocupe de semnarea unor acte importante. Este vorba despre un examen, pentru care se pregătesc de ceva vreme, iar până la susținere, sunt nevoiți să treacă prin tot felul de proceduri birocratice.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolii vor pune paie pe foc într-un conflict cu persoana iubită. Astfel, spiritele se vor încinge, iar o despărțire se poate produce din cauza orgoliilor, vorbelor acide și a atitudinii nepotrivite. Ar fi bine ca acești nativi să-și revizuiască rapid comportamentul. Spre seară, ei vor primi ajutor emoțional din partea unui specialist.

Tigru

Tigrii vor face pace cu o persoană pe care au subestimat-o în ultimele luni și cu care s-au certat într-un mod foarte urât. Astrologii sunt de părere că procedează foarte bine și astfel au deschis o portiță către schimbarea vieții lor, într-una pașnică.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurii se vor simți în centrul atenției. Vor participa la un eveniment unde vor susține un discurs important. Multă lume se va regăsi în vorbele lor și le vor lua ca exemplu de urmat, de acum încolo. Iepurii vor fi adevărați speakeri motivaționali.

Dragon

Dragonii vor reuși să scape de un obstacol, după o perioadă extrem de încărcată, tristă și agitată, în același timp. Când credeau că nu vor mai găsi luminița de la capătul tunelului, Dragonii vor avea parte de o surpriză foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șerpii vor crea o legătură sentimentală cu o persoană pe care abia au cunoscut-o. Se vor înfiripa trăiri unice în interiorul lor, cu care nu s-au mai confruntat până în momentul de față. O schimbare frumoasă urmează și în viața Șerpilor.

Cal

Caii ar putea să o ia pe un drum greșit. Vor fi ușor de influențat vineri, de către o persoană ce pare mai puternică decât ei, emoțional. Însă, nu va fi nici pe departe așa, iar cel mai bine este să-și asculte propriul eu. Mare atenție de la cine ascultați sfaturi, dacă vă aflați sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Capră

Moment marcant pentru Capre. Vor fi martore la un eveniment mai puțin plăcut din viața lor, dar așa vor realiza cât sunt de binecuvântate și că au, de fapt, mult mai mult decât alții. De vineri, își vor aprecia în adevăratul sens al cuvântului soarta.

Maimuță

Maimuța va merge într-o călătorie unde se va încărca spiritual și va descoperi câtă forță interioară are pentru a-și schimba viața. Va constata că multe lucruri pe care le-a greșit sau multe nenorociri s-au produs din cauza gândirii sale negative.

Cocoș

Cocoșii vor oferi un cadou special persoanei iubite. Îi vor face o surpriză prin care să-și exprime sentimentele și faptul că s-au schimbat. Asta după ce au călcat strâmb în ultimele luni și au creat multă mâhnire în sufletul partenerului de cuplu.

Câine

Câinii vor demonstra că au o inimă mare. Vor întinde o mână de ajutor unei persoane mai în vârstă, pe care abia au cunoscut-o și de care s-au atașat rapid. Aceasta le va aduce aminte de cineva drag, pe care l-au pierdut cu mult timp în urmă.

Mistreț

Mistreții sunt puși pe șotii. Întreaga zi de vineri vor face glume, vor întinde capcane amuzante celor dragi și vor spune bancuri de demult, care vor stârni râsul. De multă vreme nu au mai fost așa binedispuși, iar cei din jur se întreabă ce s-a întâmplat cu ei.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant