Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 iulie 2020. Dragonul se simte rănit, în timp ce Cocoșul are parte de armonie

02.07.2020 | 11:43
Zodiac chinezesc pentru vineri 3 iulie 2020 Dragonul se simte ranit in timp ce Cocosul are parte de armonie
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 3 iulie 2020, vine cu vești neplăcute pentru unele zodii care au parte de nefericire și trădări. Ești și cazul Dragonului care este rănit de o persoană dragă.

Persoanele născute în zodia Cocoș se bucură de o zi perfectă din toate punctele de vedere, armonia fiind la ea acasă. Ce și-ar mai putea dori în plus?

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce în rândurile de mai jos evenimentele complete pentru toate cele 12 semne zodiacale. Vezi ce au rezervat marii înțelepți din Orient pentru zodia ta!

Zodiac chinezesc pentru vineri, 3 iulie 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Ziua asta este un adevărat haos și nimic bun nu pare să răsară la orizont, însă nu trebuie să-ți pierzi speranța. Spre seară relaxează-te în compania prietenilor.

ADVERTISEMENT

Bivol

Menține-te pe poziții și nu da înapoi indiferent de situația în care te afli. Păstrează-ți intact punctul de vedere și nu-i lăsa pe ceilalți să te destabilizeze.

Tigru

Absorbi precum un burete toate informațiile care ajung la urechile tale. Acestea te ajută să evoluezi și să semnezi contractul la care visezi încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Gândește liber, fii deschis să asculți chiar și părerile cu care nu rezonezi. Nu-i judeca pe ceilalți pentru alegerile făcute, fiecare face ce crede de cuviință.

Dragon

Te simți rănit în orgoliul propriu după ce o persoană în care aveai maximă încredere te trădează. Încearcă să treci peste această situație și să nu o pui la suflet.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai crede că este o zi numai bună de relaxare, dar o grămadă de sarcini nerezolvate care te așteaptă la birou. S-ar părea că ai de stat și câteva ore peste program.

Cap

Ești vrăjit de o persoană nouă intrată în cercul de prieteni care reușește să-ți sucească mințile. Înainte de a te implica într-o relație amoroasă gândește-te dacă este ceea ce cauți.

Capră

Nu toate poveștile de dragoste au un final fericit. În relația ta nu este nimic plăcut, poate ar fi cazul să nu mai pierzi timpul și să pui punct. Este în regulă să fii singur.

Maimuță

Ești gata de o nouă zi, dar mai ales de noi aventuri. Ia-ți gașca de prieteni și aventurați-vă într-o excursie la munte, departe de agitația orașului.

Cocoș

Armonia și liniștea sunt cuvintele cheie după care te ghidezi. Ziua asta este absolut perfectă și este ideală pentru a-ți face amintiri frumoase alături de prieteni.

Câine

Ai să te trezești singur și deprimat dacă continui să nu asculți sfaturile oamenilor dragi. Ar fi timpul să nu te mai consideri superior, revino cu picioarele pe pământ.

Mistreț

O zi proastă la serviciu. Simți nevoia de o pauză și nu ai deloc chef de muncă. Nu știi cum să faci să pleci mai repede, dar se pare că timpul nu ține deloc cu tine.

ADVERTISEMENT