Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 7 august 2020. Probleme sentimentale pentru Șarpe

06.08.2020 | 14:12
ADVERTISEMENT

Fanatik îți aduce horoscopul chinezesc pentru ziua de vineri, 7 august 2020. O zi plină de neprevăzut, provocări și un mic stres financiar. Pentru unii, nici viața sentimentală nu este absolvită de probeme.

Nativii din zodia Șarpe trebuie să fie ceva mai înțelegători cu cei din jur, astăzi, îndeosebi cu persoana iubită. Nici Cocoșul nu este mai liniștit. Chiar dacă vine weekendul, încă are treburi de rezolvat.

ADVERTISEMENT

Marii înțelepți ai Orientului îndeamnă la calm și răbdare. Impulsivitatea nu este o virtute și nu aduce nimic bun. Puteți apela la meditații pentru a vă liniști sufletul și mintea.

Ce rezervă astrele zodiacului chinezesc pentru ziua de vineri, 7 august 2020

Șobolan
Azi te vezi gândi, în primul rând la lucruri practice și utile, în timp ce partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreți să le achiziționați pentru casă. Faceți echipă bună împreună!

ADVERTISEMENT

Bivol
Ești conștient că de tine depinde atmosfera de acasă, dar nu reușești să îți păstrezi calmul pentru că probemele de la serviciu nu îți dau pace. Încearcă să te detașezi puțin înainte de a te apuca să reconstruiești totul. Furtuna nu aduce nimic bun acum.

Tigru
Te simți bine azi în compania prietenilor, a familiei. Pe seară e posibil să ieșiți undeva, în număr mai mare. Ai grijă, însă, ce și cu cine vorbești despre planurile pe care le ai. Poți avea surprize de unde nu te aștepți.

ADVERTISEMENT

Iepure
Să nu crezi că este ușor să ajungi la rezultatele visate, însă deții toate resursele unui succes deplin. Ai ambiție, forță de convingere, dorința de a demonstra de ce ești în stare și de aceea te implici în lupta pentru supremație conștient de greutățile inerente de pe parcurs. Ești foarte aproape de victorie!

Dragon
Ești influențat de zvonurile care se vehiculează în jur și care nu te stimulează deloc, dimpotrivă, te țin pe loc, îți insuflă o teamă profundă pentru ce va urma și practic nu te lasă să riști nimic.

ADVERTISEMENT

Șarpe
Nu îți place să faci doar cum ți se spune, aproape niciodată, nici măcar acum când relația sentimentală se află în impas. Ar trebui să reflectezi puțin mai mult. Nu contează dacă ai greșit tu sau nu, ideea e că trebuie să susții relația.

Cal
Muncești mult și nu prea dai randament pentru că ceva îți lipsește. Energia este pe terminate și ai nevoie de o pauză. Profită de weekendul ăsta care abia începe. Nu te arunca în prea multe activități, că o fii la fel și luni.
 
Capră/Oaie
Poate nu se întâmplă nimic grav între tine și persoana iubită, dar planează o atmosferă mai sumbră, din cauza unor influențe venite din afara cuplului. Dacă unul este încărcat negativ de emoții și griji, este clar că își va revărsa problemele și asupra celuilalt și veți suferi laolaltă.

Maimuță
Un prieten te sapă și tu habar nu ai.  Ai suportat multe de la el dar tot nu vrei să îl îndepărtezi. Nu meriți asemenea tratament din partea sa, dar ești vinovat că i- ai tolerat de fiecare dată acest comportament și s-au creat deja antecedente.

Cocoș
Încă ai multe de învățat și îți recunoști limitele intelectuale. Nu este nicio rușine să recunoști când nu poți sau nu mai poți. E greșit să te aventurezi sau să iei asupra ta niște sarcini pe care nu le poți duce.
Câine
Nu îți place atitudinea sa superficială și nu te vei abține să-i ții o predică dacă vezi că nu se concentrează eficient la nimic. Nu-ți plac astfel de oameni care fac haz de orice și iau peste picior chiar și cele mai importante chestiuni.
 
Mistreț
Încearcă să tratezi toate problemele detașat. Te încarci foarte mult și dăunează vieții personale. Cum de nu ți-ai dat seama de asta până acum? Debarasează-te de tot când ajungi acasă, altfel riști să distrugi armonia din cuplu.

ADVERTISEMENT