ADVERTISEMENT
Life

Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 3-4 aprilie 2021. Situații neașteptate pentru unele zodii

Autor: Andreea Stanaringa | 03.04.2021 | 03:30
Zodiac chinezesc pentru weekend-ul 3-4 aprilie 2021. Situații neașteptate pentru unele zodii
Zodiac chinezesc pentru duminică, 23 mai 2021. Surprize de proporții pentru unii nativi Sursa foto: Pinterest

Zodiacul chinezesc pentru weekend-ul 3-4 aprilie 2021 vine cu noutăți în plan sentimental pentru unii nativi, dar și cu provocări și situații neașteptate. Se anunță schimbări în viața profesională a unor zodii. 

ADVERTISEMENT

Totodată, nativii sunt îndemnați să fie atenți la sănătatea lor, să nu intre în panică în momentele dificile și să nu facă promisiuni pe care nu știu dacă le pot respecta.

FANATIK îți aduce previziunile pentru acest sfârșit de săptămână pentru fiecare semn zodiacal în parte. Află din rândurile următoare care este mesajul marilor înțelepți din Orient pentru tine.

Zodiac chinezesc: weekend-ul 3-4 aprilie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai șansa să înveți lucruri noi și să interacționezi cu persoane care ți-ar putea fi de mare ajutor în perioada următoare. Profită de ocazie și poate chiar îți găseti un nou hobby, ceva la care nu te așteptai.

ADVERTISEMENT

Bivol

Se anunță schimbări în carieră, ești contactat de mai mulți angajatori și te gândești ce ți-ar plăcea mai mult. Ai destul timp să te gândești, așa că e bine să reflectezi și să iei decizia potrivită pentru tine.

Tigru

Ai noroc în plan sentimental, pote tu și partenerul de viață vă bucurați de armonie în cuplu. Dacă ești singur, urmează să întâlnești pe cineva cu care vei crea o legătură puternică destul de repede.

Iepure

Schimbările sunt adevărate provocări pentru tine și simți că nu te poți adapta. Ai multe de făcut și totul te copleșește, dar încearcă să vezi și părțile bune ale situației. Nu te ajută cu nimic dacă te plângi.

ADVERTISEMENT

Dragon

Membrii familiei te implică și pe tine într-un conflict legat de lucruri materiale încerci să-i împaci pe toți, chiar dacă nu ai o legătură directă cu această situație. Spiritele se vor calma, dar numai după ce va fi luată o decizie.

Șarpe

Îți găsești jumătatea în cel mai neașteptat moment și nu știi dacă ești pregătit de o nouă relație, nu vrei să dezamăgești persoana de lângă tine. Trebuie să renunți la aceste temeri și să fii încrezător.

ADVERTISEMENT

Cal

Îi place să-i ajuți pe cei din jur, dar nu le face promisiuni pe care nu știi dacă le poți respecta, pentru că oamenii vor fi dezamăgiți. Fii realist și nu le da speranțe false celor dragi.

Capră/ Oaie

Trebuie să ai mai multă grijă de sănătate și acest weekend este un prilej de relaxare. Încearcă să nu fai activități solicitante și să te odihnești cât mi mult. Ai timp pentru toate în altă zi.

ADVERTISEMENT

Maimuță

Are loc un eveniment neprevăzut care îți dă toate planurile peste cap, dar nu e nevoue să intri în panică. O persoană dragă îți va sări în ajutor și vei reuși să rezolvi lucrurile. Nu este exclus să ai parte de o surpriză.

Cocoș

Primești o ofertă de muncă avantajoasă și te consulți cu cei apropiați, să vezi dacă merită. Trebuie să ie cea mai bună decizie și să analizezi cu atenție toate aspectele înainte de a dat un răspuns, ca să nu regreți după aceea.

Câine

O cunoștință veche te contactează și vrea să vă vedeți, pentru că au trecut mulți ani de la ultima întâlnire. Îți va face bine această ieșire și poate chiar reluați legătura, să vă vedeți mai des.

ADVERTISEMENT

Mistreț

Deși ai fi vrut să te relaxezi, ești foarte solicitat și ai de făcut multe sarcini chiar și la sfârșitul săptămânii, fie că este vorba de muncă sau de casă. Ar fi bine să le termini ca să nu rămâi în urmă, chiar dacă îți ocupă timpul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT