News

Zodiac Chinezesc pentru weekend. Zodia care are succes în perioada 3-5 mai

01.05.2019 | 15:23
Zodiac Chinezesc pentru weekend Zodia care are succes in perioada 35 mai

Horoscopul chinezesc pentru weekend aduce vești bune pentru mai toate zodiile! Iepurii care sunt în căutarea unui partener s-ar putea să se oprească la o persoană care devine din ce în ce mai interesantă în ochii lor, chiar dacă o cunoaște de mai multă vreme.

Așa arată horoscopul chinezesc pentru weekendul 3-5 mai

Șobolan

Șobolanul va realiza multe în acest weekend. Chiar dac va vrea să se odihnească, acesta nu va putea. Va finaliza un proiect la care lucrează de ceva vree și va începe un altul. Și-a făvut foarte bine planul, iar acest proiect se anunță a fi un succes răsunător. Prietenii și familia sa îl va felicita, mai ales că este posibil să îi aducă și bani frumoși, nu doar recunoaștere.

Bivol

Perseverează dacă consideri că unele lucruri sunt cam dificile. Unele atitudini ciudate ti-ar putea incetini ritmul la munca. Nu lua nimic personal pentru ca oamenii au tot felul de stresuri care ruleaza in viata lor care nu au nicio legatura cu tine. Fii tu îsuți și îți va fi bine!

Zodiac chinezesc 3-5 mai
Zodiac chinezesc 3-5 mai

Tigru

Se anunță un weekend foarte plăcut pentru Tigri, care își vor face, în sfârșit, timp și pentru ei. Aceștia se vor relaxa cum știu ei mai bine, în sânul familiei, unde va avea activități relaxante. Bateriile se vor încărca pe deplin dacă vei profita și de vremea frumoasă și vei ieși la un picnic în aer liber, la iarbă verde.

Iepure

Iepurii aflați în parteneriate amoroase vor putea să fie în stare să facă pași noi și plini de prospețime în relația lor, în special în weekend. Cei care sunt în căutarea unui partener s-ar putea să se oprească la o persoană care devine din ce în ce mai interesantă în ochii lor.

Dragon

Prietenii așteaptă un semn de la tine pentru a da startul petrecerii. Ești sufletul acestor adunări unde se vor consuma tot felul de mâncăruri tradiționale care vor implica jarul încins al grătarelor. Vei fi cel care va da startul petrecerii, mai ales că vei asigura și coloana sonoră a banchetului!

Șarpe

Ai nevoie sa te motivezi singur sa iti rezolvi problemele care te ingrijoreaza. Nu iti poti permite sa astepti pe cineva sa apara si sa faca ca toate sa dispara. Mergi inainte si vei face progrese solide în acest weekend. Sunt mari perspective pentru cei singuri sa intalneasca pe cineva cu potential romantic, iar pentru restul sa se dezvolte relatiile de prietenie sau cele de dragoste.

Cal

Nu lasa insecuritatea sa iti blocheze viata si evolutia. Indiferent daca te ingrijorezi despre viitorul profesional sau despre soliditatea unei anumite relatii speciale, situatia nu e nici pe departe atat de rea precum o crezi. Energiile pamantesti te inspira sa faci actiunile corecte. Weekendul va oferi context prielnic intalnirilor de familie sau unei reuniuni speciale de prieteni.

Capră / Oaie

In aceast weekend, fii constient sa nu iti iei asupra ta vina pentru nimic ce nu este vina ta. Este timpul sa tii mai mult cu tine, chiar daca unele situatii iti par dificile. Vei iesi invingator din ele. Vei fi in forma foarte buna si te vei simti imputernicit sa iti rezolvi orice munca ce implica multe documente si hartii si sa rezolvi dileme conectate de munca sau proprietate. Weekendul isi va instala propriul sau ritm. Ramai in ritmul sau.

Maimuță

Unii spun ca este rolul Maimutei sa aduca rasete, culoare si frumusete in lume. Tine minte asta pe masura ce traversezi weekendul. Oricare ar fi situatia cu care te poti confrunta, fii tu insuti si vei iesi deasupra mereu aceste calitati naturale. Vocea ratiunii tale va fi necesara pentru a pune un prieten sau un membru de familie inapoi pe drumul drept. In weekend este timpul sa iti impartasesti unele sentimente.

Cocoș

Daca te simti cu nivelul de energie mai jos, nu te teme sa vorbesti cu un prieten si sa impartasesti ceea ce simti. Vei fi surprins de calitatea sustinerii pe care o vei primi. Unele din intrebarile tale actuale legate de ce se intampla la munca acum si in viitor isi vor gasi raspunsul si rezolvarea. Orice ai descoperi, exista energii foarte puternice celeste ce iti tin spatele.

Câine

Nu lasa fantomele trecutului si ramasitele unor vechi emotii sa te opreasca din a te bucura de prezent. Acum totul este cu adevarat despre viitor. Fa planuri, mergi inainte si bucura-te de ceea ce este asa cum este. Daca doresti sa construiesti o relatie, sari peste precautia ta de Caine si deschide-te cu onestitate si impartaseste. Vei fi socat cat de pozitiv va fi primit acest tip de comportament.

Mistreț

Cei născuți în zodia Mistreț nu trebuie să stea în preajma persoanelor negativiste, indiferent cât de prieten le este. În acest weekend, nu trebuie să stea în preajma lor, pentru a nu vă molipsi, deoarece nu aveți nevoie. Ieșiți în oraș cu oameni pozitivi și încercați să vă relaxați, deoarece nu știți ce vă va aștepta săptămâna ce vine.