Life

Zodiac chinezesc pentru ziua de luni, 28 septembrie 2020. Câștiguri financiare pentru Iepure

27.09.2020 | 13:11
Zodiac chinezesc pentru ziua de luni 28 septembrie 2020 Castiguri financiare pentru Iepure
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc al zilei de luni, 28 semtembrie, aduce vești bune din punct de vedere professional și social pentru unii nativi. Cu toate acestea, sunt și semne care vor resimți unele eșecuri sau schimbări în privința acestui aspect.

Astrologii din Orient vin cu vești bune pentru finanțele zodiilor, ziua poate aduce câștiguri financiare însemnate, iar, conform specialiștilor, romantismul plutește în aer, fiind o zi prielnică pentru activități în doi.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă previziunile complete pentru prima zi a săptămânii, luni, 28 septembrie.

Zodiac chinezesc pentru luni, 28 septembrie, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Debutul de săptămână pare să fie făcut cu stângul. Problemele la locul de muncă pornesc de la faptul că nu mai suporți să primești ordine sau să ți se impună lucruri. Răbdarea nu este un punct forte și dacă nu îți stăpânești nervii, lucrurile pot degenera. Partenerul de viață îți oferă tot suportul, iar acasă lucurile merg de minune.

Bivol

Tinzi să dai dovadă de lipsă de atenție, atât la locul de muncă, cât și în viața privată. Ai mintea ocupată cu alte lucruri, e posibil să cauți idei pentru a produce noi surse de venit. Atenție, însă, la partenerul de cuplu! Acesta se simte neglijat, lucru ce poate avea repercusiuni majore care să ducă până la rupturi iremediabile.

ADVERTISEMENT

Tigru

Viața familială este tulburată de mici griji cu privire la sănătatea unuia dintre membri. Acest lucru aduce o atmosferă încărcată acasă. Se pot lua măsuri printr-un control medical aprofundat și medicația necesară remedierii problemelor. În plan profesional, lucrurile merg spre bine, proiectele actuale sunt aproape finalizate cu succes și sunt mari șanse să te implici într-unul nou.

Iepure

Ziua de luni aduce un câștig financiar însemnat. Poate fi vorba de un bonus, o primă sau poate chiar semnarea unui nou contract foarte avantajos. Această reușită merită sărbătorită și, sunt mari șanse, să aduni tot cercul de prieteni pentru o mică petrecere odată cu lăsarea serii.

ADVERTISEMENT

Dragon 

În plan profesional, lucrurile încep, într-un final, să meargă pe drumul cel bun. Astfel, ești plin de entuziasm și energie pe care o aloci pentru a realiza planurile propuse. Viața personală scârțâie un pic. Ai fost prea focusat pe muncă, iar acum e cazul să îi oferi și partenerului atenția de care are nevoie.

Șarpe

Este posibil să apară mici probleme de sănătate la nivel digestiv. Aveți grijă la alimentație și totul ar trebui să se rezolve. În plan profesional, vei merge pe siguranță și nu vei fi tentat să încerci lucruri noi. Viața sentimentală poate fi și ea tulburată de mici conflicte cauzate de gelozie.

ADVERTISEMENT

Cal

Schimbările profesionale cu care te înfrunți îți mănâncă toată energia și buna dispoziție. Sunt și părți bune în acest lucru, dar dezamăgirea resimțită te împiedică să le vezi. Asocierea cu o persoană importantă îți poate aduce reușite pe viitor. Acasă nu se întâmplă nimic nou, monotonia este la ordinea zilei.

Capră/Oaie

Succesul profesional de care ai avut parte te aduce pe culmile fericirii. Sunt multe beneficii care apar de pe urma acestei reușite, iar acest lucru te face să vezi viața în culori cât mai calde. Familia este și ea fericită și ai parte de o zi excelentă. Este posibil să apară o invitație de la o persoană apropiată pentru a sărbători împreună.

Maimuță

Se preconizează apariția unor mici probleme familiale, care se pot rezolva dacă vei păstra calmul și vei privi lucrurile cu o minte deschisă. Poate avea loc și o schimbare profesională, nu majoră, dar destul de importantă pentru a-ți face griji de cum vor decurge lucrurile.

Cocoș

Este posibil să apară un conflict cu un prieten apropiat. Este o situație care nu îți place, dar respectivul refuză să înțeleagă și alte puncte de vedere. Nu e cazul să insiști, vei înrăutăți situația. Poți să îi dai un timp să se gândească, cel mai probabil va reveni asupra unor decizii. Ziua se poate încheia într-un mod romantic, partererul de viață are nevoie de afecțiune și poate să te surprindă într-un mod plăcut.

Câine

Crezi cu tărie că nu vei mai experimenta nimic nou în viața asta. Monotonia din relația de cuplu și rutina profesională te-au adus la capătul puterilor și simți că nu mai poți. Dacă la locul de muncă nu poți schimba prea multe, acasă lucrurile stau invers. E o idee bună să faceți o plimbare la ceas de seară sau să luați masa în oraș din când în când. Schimbarea stă și în puterile tale, nu aștepta doar de la partener.

Mistreț

Ești cam cu moralul la pământ și tinzi spre melancolie, ceea ce nu îți va aduce nimic bun. E cazul să iei anumite decizii dacă nu ești mulțumit de cum decurg lucrurile, fie că e vorba de planul profesional sau de cel personal. Poate să-ți aducă o mai bună dispoziție dobândirea unei sume de bani provenită dintr-o tranzacție.

ADVERTISEMENT