Life

Zodiac chinezesc: sâmbătă, 8 august 2020. Mistrețul este pus pe fapte mari

07.08.2020 | 11:05
Zodiac chinezesc sambata 8 august 2020 Mistretul este pus pe fapte mari
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 8 august 2020, pentru toți cei 12 nativi. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de sâmbătă, 8 august 2020, aduce evenimente importante din punct de vedere al planurilor și ideilor. Marii înțelepți din Orient spune că este o zi numai bună pentru a pune țara la cale, dar și pentru fapte mari.

Persoanele născute sub semnul zodiacal Mistreț se vor bucura de reușite în plan profesional, în timp ce nativii Tigru au toate șansele să trăiască o poveste de dragoste ca-n povești. Totul este să se lase purtați de val și să se simtă excelent în pielea lor.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți propune să vezi în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate semnele zodiacale. Descoperă care este nativul care are parte de o zi pe cinste, dar și cine este cel care trebuie să muncească din greu pentru visele sale.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 8 august 2020, pentru toate cele 12 zodii

Șobolan

Grijile și problemele nu te lasă să dormi liniștit cu capul pe pernă. Nu se vor rezolva de la sine, ar fi timpul să iei atitudine. Consultă-te cu prietenii dacă simți că nu ajungi la un consens.

ADVERTISEMENT

Bivol

Relație ideală cu partenerul de viață. Ai tot ce-ți dorești, dar cu toate astea tot nu ești mulțumit. Ai vrea să câștigi mai mult și te gândești serios să-ți pornești propria afacere.

Tigru

Te așteaptă o poveste de iubire așa cum nu ai mai trăit până acum. Lasă-te în voia sorții și iubește ca și cum mâine nu ar exista. Fii tu însuți și simte bine alături de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai parte de o zi perfectă din toate punctele de vedere. În sfârșit, astrele s-au aliniat în favoarea ta, profită din plin de acest aspect. Trăiește la maxim și simte-te din nou viu.

Dragon

Nemulțumitului i se ia darul, nu uita asta. Nu te mai plânge pentru nimic în lume, alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze la așa ceva. Este momentul să-ți schimbi felul de a vedea lucrurile.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Viața nu este făcută pentru a fi monotonă, iar tu știi asta mai bine ca oricine. Trăiești fiecare clipă la intensitate maximă și nu te mai saturi de petreceri și distracții până-n zori.

Cal

Imaginația pare că a luat o mică pauză. Nicio idee nu-ți mai vine în minte și aici intervine frustrarea. Poate trebuie să-ți dai un reset și să o iei de la capăt. Caută o altă pasiune.

Capră

Tragi din greu pentru visele tale, însă pare că nu reușești nimic. Nu abandona misiunea, este nevoie de mai multe lupte pentru a ajunge să câștigi bătălia. Nu renunța așa ușor.

Maimuță

Descoperi în fiecare zi amănunte din trecutul persoanei iubitei și nu-ți place asta pentru că sunt lucruri pe care nu ai vrea să le auzi. Depinde de tine dacă treci cu vederea sau pui punct relației.

Cocoș

Gândește-te de două ori înainte de a scoate pe gură unele informații. S-ar putea să-i rănești pe cei din jur și să nu mai poți face nimic pentru a repara situația. Mai bine păstrează secretele.

Câine

Tot ce-ți dorești este să lenevești pe canapeaua din sufragerie. Nu-i nimic, toată lumea are nevoie de o pauză. Încarcă-ți bateriile și fii gata pentru o nouă săptămână.

Mistreț

Tot ce-ți pui în minte se îndeplinește. Ești pus pe fapte mari și nu te lași până nu reușești să duci la bun sfârșit toate planurile. Munca grea nu te sperie, dimpotrivă!

ADVERTISEMENT