Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 11 martie 2022. Maimuța vindecă suferințele trecutului

Zodiacul chinezesc pentru ziua de vineri, 11 martie 2022, le aduce nativilor vești frumoase, momente bune în familie și relații stabile în domeniul profesional.
10.03.2022 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru vineri 11 martie 2022 Maimuta vindeca suferintele trecutului
Zodiac chinezesc pentru vineri, 11 martie 2022, pentru fiecare zodie la rând. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient sunt de părere că zodiile trebuie să se focuseze mai mult pe propria persoană, pe activitățile care le aduc o stare de bine interioară.

Zodiac chinezesc pentru vineri, 11 martie 2022, pentru fiecare zodie la rând

Șobolan

E timpul să o iei pe alt drum față de partenerul de viață. Iubirea mai există, dar compromisurile de până acum și-au pus serios amprenta.

ADVERTISEMENT

Bivol

Se încheie o săptămână solicitantă la locul de muncă, dar asta nu trebuie să te facă să pierzi din vedere sarcinile cu adevărat importante.

Tigru

Pot apărea unele tensiuni la serviciu. Ești vulcanic și spui lucrurilor pe nume, fără să îți pese că pot fi oameni răniți în jur.

ADVERTISEMENT

Iepure

Păstrează-ți inima deschisă. Ai curaj să iubești din nou, o să fie bine. Nu o să-ți pară deloc rău dacă lași în urmă trecutul.

Dragon

Este o zi numai bună pentru a-ți pune ordine în gânduri, apoi poți stabili ce vrei să faci mai departe și ce decizii să iei.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Să nu-ți pară rău pentru lucrurile pe care le-ai făcut. Sunt făcute, nu mai poți schimba nimic. Încearcă să fii optimist în continuare.

Cal

Este cineva care te scoate din minți și te face să spui lucruri pe care nici nu le crezi. Din păcate, vorbele nu le mai poți lua înapoi.

ADVERTISEMENT

Capră

Încearcă să nu te contrazici cu colegii de muncă, chiar dacă nu ești perfect de acord cu ei. Uneori e bine să stai departe de conflicte.

Maimuță

Unele suferințe din trecut ajung să se vindece. În sfârșit, nu mai bați pasul pe loc, nu mai ești stângaci și apare zâmbetul pe buze.

Cocoș

Ai mai multă încredere în tine și planurile din agendă vor prinde contur mai repede decât crezi. Speranța nu se va pierde niciodată.

Câine

Se anunță o zi bună pentru tine cu vești care vin din mai multe sfere, în special din cea profesională. E posibilă o promovare.

Mistreț

E timpul să te pui mai des pe primul plan și să te gândești mai mult la ce îți place. Petrece mai multă vreme tu cu tine.

ADVERTISEMENT