Life

Zodiac chinezesc vineri, 16 iunie 2023. Cumpănă pentru Dragon, provocări pentru Cocoș

Zodiac chinezesc vineri, 16 iunie 2023. Dragonul ar putea avea parte de o cumpănă, iar Cocoșul urmează să primească o veste proastă.
15.06.2023 | 14:15
Zodiac chinezesc vineri 16 iunie 2023 Cumpana pentru Dragon provocari pentru Cocos
Zodiac chinezesc vineri, 16 iunie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, se anunță o zi intensă pentru Iepure. Nici Maimuța nu o duce prea bine vineri, 16 iunie. Pentru Mistreț pe de altă parte se anunță o zi prosperă din punct de vedere financiar.

Zodiac chinezesc vineri, 16 iunie 2023. Bivolul câștigă niște bani

Șobolan

Niște neplăceri au loc la muncă. Vei afla poate că ești bârfit, ori că unii nu sunt tocmai mulțumiți de ceea ce faci. Lasă-i să vorbească și continuă să faci ce știi mai bine. Până la urmă adevărul este cel care contează.

ADVERTISEMENT

Bivol

Zi prosperă din punct de vedere financiar pentru tine. Conform zodiacului chinezesc de vineri, ai șansa să câștigi niște bani din surse neașteptate. Bucură-te de ceea ce se întâmplă, pentru că astfel de oportunități nu se mai ivesc.

Tigru

Dragostea plutește în aer pentru tine. Dacă ești într-o relație, ceva neașteptat se întâmplă vineri. Dacă ești singur însă, s-ar putea ca iubirea vieții tale să îți bată la ușă. Nu rata o șansă care ți-ar putea schimba viața.

ADVERTISEMENT

Iepure

Pregătește-te pentru o zi intensă. Conform zodiacului chinezesc, s-ar putea să ai parte de o călătorie în interes de serviciu și poate chiar și niște noi proiecte. E ultima zi din săptămână, așa că să nu-ți pară rău că depui un efort suplimentar.

Zodiac chinezesc vineri, 16 iunie 2023. Calul primește o veste proastă

Dragon

Avertisment pentru vineri, 16 iunie. Riști să ai parte de o cumpănă, așa că mai bine evită călătoriile până spre lăsarea serii. Nu e o zi prea bună pentru tine, iar riscurile de accidentare sunt destul de mari. Încearcă să stai cât mai liniștit.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Conform zodiacului chinezesc, vineri ar fi bine să eviți orice conflict în relația de cuplu. Astrele nu prea te favorizează pe zona de comunicare, așa că lucrurile ar putea să îi meargă destul de prost. Mai lasă de la tine măcar pentru o zi.

Cal

Primești o veste proastă la final de săptămână. Aceasta poate să vină fie din partea familiei, fie din partea unei persoane extrem de apropiate. Nu te consuma prea mult, pentru că nu te afectează atât de tare și oricum lucrurile se vor rezolva.

ADVERTISEMENT

Oaie

Cheltuieli majore neprevăzute apar la final de săptămână. Dacă nu te descurci, cere ajutorul și nu te măcina prea mult. De asemenea, mai multă atenție data viitoare când vine vorba de cheltuieli și economii.

Câinele caută niște răspunsuri

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, ziua de vineri se arată a fi una destul de obositoare. Nu îți iese nimic din ceea ce îți dorești, iar asta îți va întinde nervii la maxim. Mai bine iei o pauză și aștepți momentul în care lucrurile se vor aranja și pentru tine.

Cocoș

O zi plină de provocări pentru tine. Ai nevoie de multă energie pentru ele, așa că încarcă-ți bateriile deja. Multă lume vrea ceva de la tine, așa că încearcă să te limitezi doar la ceea ce poți face. Nu e necesar să-i mulțumești chiar pe toți.

Câine

Conform zodiacului chinezesc, ziua de vineri te găsește în căutarea unor răspunsuri. Esențial este ca acestea să fie și cele reale. Ai grijă de unde te informezi și evită să faci greșeli majore. Nu oricine este de încredere.

Mistreț

Banii vin la tine astăzi fără prea multe eforturi. Poate un bonus de la muncă, sau poate un câștig neașteptat din alte direcții. Ai grijă însă cum îi aranjezi cheltuielile, pentru că perioade dificile ar putea urma oricând.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați