Life

Zodiac Rac și karma vieții sale. Ce îi aduce cu adevărat fericirea

31.03.2021 | 18:30
Zodiac Rac si karma vietii sale Ce ii aduce cu adevarat fericirea
Zodia Rac. Foto: stylecaster.com
ADVERTISEMENT

Zodia Rac este una dintre cele patru zodii ale horoscopului care are karmă de agresivitate. Ce înseamnă acest tip de karmă și la ce ar trebui să se aștepte Racii? Aflați din rândurile de mai jos!

Persoanele care au karmă de agresivitate tind să aibă dificultăți în relaționarea cu cei din jur. Lipsa fericirii depline duce de multe ori la agresivitate, dar aceasta ar fi cea mai la îndemână scuză.

ADVERTISEMENT

Suferința nu este predestinată nimănui, ci poate fi un efect al unui cumul de greșeli, de raportare incorectă față de sine, cei din jur și Univers.

Zodia Rac și karma de agresivitate

Racii au o agresivitate de multă ori latentă. Nu sunt zgomotoși, dar ascund multe neplăceri și se bucură atunci când le-o fac celorlalți, de multe ori pe la spate.

ADVERTISEMENT

Nu sunt 100% asumați și pot poza de multe ori în victime. Victimizarea perpetuă în obținerea anumitor scopuri este una din formele de agresiune pe care nativii de apă o exercită asupra celor din jurul lor.

Racii au nevoie de mobilitate

Refuzul de a vedea de multe ori realitatea așa cum este îi poate pune în situații complicate din punct de vedere sentimental, căci acești nativi pot fi extrem de căpoși chiar dacă nu au dreptate.

ADVERTISEMENT

Racii au nevoie de aventură, de o schimbare continuă a ritmului în care trăiesc, de frumos, de cunoaștere deplină pe toate palierele vieții pentru a fi cu adevărat fericiți.

Faptul că sunt foarte atașați de anumite valori și tot ce este nou îi poate speria pentru că îi scoate din zona de confort reprezintă principala cauză a agresivității lor.

ADVERTISEMENT

Ca să nu sune foarte dur, am putea să îi spunem reticență manifestată prin refuzul inclusiv de a dialoga. În această viață, Racii au nevoie de oameni care să le arate că sunt capabili să facă totul cu mâna lor fără a rămâne închistați în anumite crezuri pe care le-au dobândit de mici ori în anumite procese de conștiință depășite de vremuri și de noile realități.

 

 

ADVERTISEMENT