10 milioane de americani nu vor merge luni la muncă din cauza ultimului episod din Game of Thrones. Tu te duci?

18.05.2019 | 16:46
10 milioane de americani nu vor merge luni la munca din cauza ultimului episod din Game of Thrones Tu te duci

Serialul ,,Game of Thrones”, se încheie după opt sezoane pline de suspans, trădări și masacre. Ultimul episod al seriei se va difuza pe HBO, duminică seara, 19 mai. Un sondaj realizat de Workforce Institut arată că 10 milioane de americani nu vor merge luni la locul de muncă, invocând tot felul de motive.

Serialul Game of Thrones, ultimul episod

Conform unui sondaj realizat de Workforce Institute, iubitorii serialului  Game of Thrones, 10 milioane de americani nu ar merge la serviciu luni, după ce duminică se difuzează ultimul episod. Așadar, 4, 9 milioane de americani vor invoca probabil ,,motive medicale” pentru a-și lua o zi liberă. Alți 5, 8 milioane de iubitori ai serialului care vor lucra în ziua de duminică plănuiesc să își ia o zi liberă.

Sondajul mai arată că, 2, 9 milioane de angajați vor întârzia luni la locul de muncă, iar alte 3, 4 milioane au vorbit deja la serviciu pentru a lucra de acasă. Penultimul episod din sezonul 8 a fost urmărit de 18, 4 milioane de oameni. În plus, nu au fost luați în calcul oamenii care au piratat serialul Game of Thrones sau cei care l-au vizionat mai târziu, în reluare. Studiul mai relevă faptul că, finalul serialului va scădea productivitatea la locul de muncă, luni. Se presupune că, angajații vor discuta finalul cu colegii sau vor citi pe Internet articole despre serial.

Mulți fani ai serialului au aflat deja spoilere importante din Bătălia pentru King’s Landing. Mulți dintre ei nu au fost mulțumiți de finalul ales de scenaristul și producătorul american George R. R. Martin. ”Este cel mai prost final din istoria televiziunii” a fost reacția fanilor serialului, conform Daily Mail. Finalul seriei marchează sfârșitul unei aventuri, precum și răspunsul la întrebarea: ,,cine va urca pe tron?”, o întrebare la care fanii așteaptă răspunsul de 8 ani.

Serialul Game of Thrones se apropie de final
Un studiu american arată că, peste 10 milioane de americani nu vor ajunge luni la serviciu
Sursa foto: Hepta.ro

Care este finalul serialului Game of Thrones ?

Iubitorii serialului au venit cu numeroase idei în privința ultimul episod, finalul serialului Game of Thrones. În mediul online, pe site-uri și rețele de socializare, au apărut imagini și descrieri din ultimele episoade din sezonul 8. Se pare că, fanii nu sunt încântați de finalul ales de producători.

Actrița Emilia Clarke vrea să îi liniștească pe internauți și le-a transmis că, producătorii au filmat mai multe varinate de ”final”. Prin urmare, fanii s-ar putea să fie surprinși. Scriitorul american de horrror, science fiction și fantasy, George R. R. Martin, a scris pe blogul personal că în anii următori vor fi lansate pe HBO trei seriale derivate inspirate de ,,Game of Thrones”.

 

 

 

Tags: