Sport

David și Victoria Beckham au cheltuit o sumă uriașă pentru a închiria un iaht de 229 de milioane de euro. Cum arată nava de lux. Foto

David și Victoria Beckham s-au răsfățat în vacanță la bordul unui iaht de lux pe Marea Mediterană, care costă nu mai puțin de 229 de milioane de euro.
21.08.2022 | 14:07
1,6 milioane de lire sterline vor plăti David și Victoria Beckham pentru doar 7 zile la bordul navei. Sursă foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

David și Victoria Beckham au parte de un concediu de vis, așa cum celebrul cuplu a obișnuit de-a lungul timpului.

David și Victoria Beckham au închiriat unul dintre cele mai scumpe iahturi. Au plătit 1,6 milioane de lire pentru 7 zile

Deși David Beckham și-a cumpărat de curând un iaht care a costat șase milioane de euro, fostul star al lui Manchester United a preferat să închirieze o altă ambarcațiune pentru vacanța din Mediterană.

ADVERTISEMENT

Astfel, familia Beckham petrece pe unul dintre cele mai scumpe iahturi din lume: 229 de milioane de euro, pe nume „Madsummer”, conform AS.com.

David și Victoria Beckham vor plăti 1,6 milioane de lire sterline pentru doar o săptămână petrecută la bordul navei.

ADVERTISEMENT

Iahtul Madsummer are patru etaje și chiar și un lift

Iahtul a fost construit în urmă cu trei ani de zile și are nu mai puțin de patru etaje. Astfel, a fost adăugat și un lift, având o capacitate de 12 persoane. Ambarcațiunea are un cinematograf, loc de joacă pentru copii, o piscină, saună, jacuzzi și o sală de forță.

Victoria Beckham are 48 de ani însă continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din lume. Iar creatoarea de modă nu renunță la exercițiile fizice nici măcar în vacanță.

ADVERTISEMENT

David Beckham a postat mai multe fotografii pe pagina de Instagram, în timp ce Victoria făcea o serie de exerciții fizice: „Așteaptă momentul! Nu poți să bei nici o cafea fără ca Victoria să treacă în fandare”.

David Beckham o pozează pe Victoria Beckham în timp ce își face exercițiile la bordul iahtului „Madsummer”
David Beckham o pozează pe Victoria Beckham în timp ce își face exercițiile la bordul iahtului „Madsummer”. Sursă foto: @Instagram David Beckham.

Victoria Beckham i-a dat însă imediat replica în comentarii: „Se pare că am rămas fără partener de antrenament în această vacanță”.

ADVERTISEMENT

Iahtul cumpărat de Victoria și David Beckham se numește „Seven” și are 28,49 metri lungime, nouă cabine, dintre care patru sunt pentru echipaj. Capacitatea este de zece persoane, iar fiecare cabină are propia baie, în timp ce bucătăria e utilată ca la o vilă de lux.

ADVERTISEMENT