Life

Victoria și David Beckham i-au interzis fiicei lor accesul pe social media: “Chiar mă îngrijorează”

Victoria și David Beckham au decis să o țină departe de social media pe fiica lor, Harper, în vârstă de 10 ani. Cum a ajuns celebrul cuplu să ia o asemenea hotărâre?
06.07.2022 | 11:20
Victoria si David Beckham iau interzis fiicei lor accesul pe social media Chiar ma ingrijoreaza
Fiica cea mică a Victoriei Beckham nu are acces pe social media. Foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Victoria Beckham a mărturisit că ea și soțul său, David Beckham, s-au gândit bine și au hotărât că cel mai bine pentru fiica lor ar fi să stea departe de social media. Cei doi consideră că este spre binele micuței Harper, care are acum 10 ani.

Victoria și David Beckham i-au interzis fiicei lor accesul pe social media. Motivul pentru care au recurs la acest gest

Recent, Victoria Beckham a dezvăluit că ea și soțul său au hotărât că încă nu este momentul potrivit ca fiica lor, Harper, în vârstă de 10 ani, să aibă acces pe social media.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care celebrul cuplu a luat această decizie pentru a o proteja pe micuță de oamenii care ar avea tendința să o critice pentru aspectul său fizic.

Într-un interviu acordat pentru Vogue, vedeta a mărturisit că văzând cât de răutăcioși pot fi oamenii, se teme ca nu cumva sentimentele lui Harper să fie rănite.

ADVERTISEMENT

„Văzând cât de cruzi pot fi oamenii, online, chiar mă îngrijorează. Harper nu este pe rețelele de socializare, așa că nu trebuie să ne îngrijorăm încă”, a declarat Victoria Beckham conform DailyMail. 

„Este la vârsta la care corpul ei se schimbă”

Victoria Beckham a adăugat faptul că încearcă să o învețe pe Harper să-și aleagă cu grijă prietenii, astfel încât să-și sporească încrederea.

ADVERTISEMENT

„Este la acea vârstă la care corpul ei  începe să se schimbe, dar să ne asigurăm că comunicăm mult ca și familie și se înconjoară de prieteni buni. Dar este destul de terifiant, nu pot să mint”, a spus Victoria Beckham.

Victoria și David Beckham sunt împreună de 23 de ani

Victoria și David Beckham sunt unul dintre cele mai longevive cupluri celebre. De curând, aceștia au sărbătorit 23 de ani de căsătorie.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Aniversarea a avut loc în Veneția, iar cei doi au fost însoțiți de familie, inclusiv părinții Victoriei, Jackie și Anthony Adams, precum și fratele ei, Christian.

ADVERTISEMENT