Life

Cine este Pufeh de la America Express 2023 şi din ce face bani. Cum a ajuns cunoscut

America Express 2023 începe în doar câteva zile. Nouă echipe se vor lupta pentru premiul cel mare, iar printre concurenți se află și Pufeh, care participă alături de Bruja.
13.01.2023 | 19:45
Cine este Pufeh de la America Express 2023 si din ce face bani Cum a ajuns cunoscut
Pufeh va face echipă cu Bruja la America Express 2022. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

America Express continuă și în 2023. Emisiunea se va filma dincolo de Oceanul Atlantic și este compusă din nouă echipe. Pufeh este unul dintre concurenți, însoțit de Burja. Însă, cine este, mai exact, Pufeh?

Cine este şi cu ce se ocupă Pufeh de la America Express 2023

Pufeh a intrat în atenția publică datorită rețelelor de socializare. Poate fi considerat un influencer, deoarece pe Instagram promovează diferite branduri și se afișează, adesea, alături de nume notorii din online precum: Alina Ceușan, Carmen Grebenișan sau Laura Giurcanu.

ADVERTISEMENT

Tot pe Instagram are destul de mulți urmăritori, peste 19 mii. Potrivit Cancan.ro, Pufeh este la bază administrator al mai multor mărci de haine, din mediul online.

Legătura lui Pufeh cu Alina Ceuşan

Pufeh este bun prieten cu Alina Ceușan, dar și cu buna amică a acesteia, Carmen Grebenișan. Cei trei se pozează adesea împreună, iar Pufeh a fost luat în vizor, astfel, de multe personalități din showbiz.

ADVERTISEMENT
Pufeh cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Pufeh, împreună cu Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. Sursa foto: Instagram

Ce spune Pufeh despre Burja

Pufeh parcurge Drumul Aurului de la America Express 2023 alături de Burja, care se ocupă cu muzica. Aceasta este o solistă de muzică trap, care a colaborat cu artiști precum: Irina Rimes, Connect-R sau Karmen.

Burja a fost inspirată de tatăl ei să intre în lumea muzicală, după ce l-a auzit ascultând piese din anii ’60-’90. Familia și prietenii au susținut-o în cariera sa, în care s-a lansat în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Pufeh se înțelege foarte bine cu Burja și ambii au acceptat cu drag propunerea de a fi parte din cele nouă echipe ale America Express 2023.

De asemenea, influencerul spunea acum câteva luni că o consideră o bună coechipieră pe solistă și consideră că alături de ea își va depăși limitele și-și va ieși din zona de confort.

ADVERTISEMENT

Program TV America Express 2023

Amintim că cele nouă perechi care se vor întrece pe Drumul Aurului de la America Express 2023 sunt: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Scărlătescu și iubita sa, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele său Dinu, Bruja și Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, creatorul de conținut online Bie Adam și mama ei, Mihaela.

Filmările pentru America Express 2023 au început încă din vară, iar deși competiția era programată să fie difuzată în toamna anului trecut, producătorii au decis să mai aștepte.

Astfel, vom putea să urmărim America Express 2023 de duminică, 15 ianuarie, la Antena 1, de la ora 20.00. Următoarele ediții vor rula pe post pe 16, 17, dar și 18 ianuarie, de la ora 20.30.

ADVERTISEMENT