Revista FANATIK

A apărut numărul din aprilie al revistei FANATIK! Mare surpriză: pe ce loc este Gică Hagi în clasamentul candidaților la… președinția României! Și ce „iesplicații” dă „Bobiță” Bobonete despre criza Universității Craiova!

17.04.2019 | 15:18
A aparut numarul din aprilie al revistei FANATIK Mare surpriza pe ce loc este Gica Hagi in clasamentul candidatilor la presedintia Romaniei Si ce iesplicatii da Bobita Bobonete despre criza Universitatii Craiova

A apărut numărul din aprilie al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! 48 de pagini la numai 5 lei! Dezvăluiri șocante, interviuri inedite, reportaje emoționante, analize amănunțite, majoritatea în exclusivitate, iată mai jos ce îți oferă numărul din aprilie al revistei FANATIK.

A apărut numărul din aprilie al revistei FANATIK! Mare surpriză: pe ce loc este Gică Hagi în clasamentul candidaților la… președinția României! Și ce „iesplicații” dă „Bobiță” Bobonete despre criza Universității Craiova!

La 5 ani distanță de la precedentele alegeri, românii au din nou ocazia să-și voteze în mod democratic președintele, totul urmând să se decidă în luna noiembrie. Casele de pariuri au intrat deja în febra acestui eveniment și bookmakerii și-au stabilit favoriții în cursa pentru Cotroceni. Lista candidaților are 16 nume. Cine deschide „balul”, cine îl închide, cu ce cote, află din revista FANATIK pe aprilie! Vezi și cu cine ar vota românii dacă alegerile ar fi peste o săptămână. Surpriza cea mai mare este poziția „candidatului ” Gică Hagi în clasamentul cotelor, peste mulți politicieni „de vârf” care visează la Palatul Cotroceni!

Gică Hagi devansează politiceni „grei” în clasamentul candidaților la președenția României. Află din revista FANATIK pe aprilie pe ce loc e în preferințele caselor de pariuri!
Gică Hagi devansează politiceni „grei” în clasamentul candidaților la președenția României. Află din revista FANATIK pe aprilie pe ce loc e!

„Bobiță” Bobonete nu mai are nevoie de nicio prezentare. Serialul „Las Fierbinți” l-a făcut celebru. Dar nu numai Bobiță cârciumarul este un „personaj”. Actorul Mihai Bobonete, în sine, este un personaj. Mare fan al Universităţii Craiova, a fost din copilărie în pătimaşa galerie a oltenilor şi a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre fotbal şi viaţă deopotrivă, despre Mitriță, dar și despre… Liviu Dragnea! Spumos şi de o sinceritate pe alocuri dureroasă… Citește un super-interviu în numărul din aprilie al revistei FANATIK!

„Bobiță” Bobonete este mare fan al Universității Craiova. Află din revista FANATIK pe aprilie ce spune despre criza echipei din Bănie și câți bani ar da el pe... MItriță!
„Bobiță” Bobonete este mare fan al Universității Craiova. Află din revista FANATIK pe aprilie ce spune despre criza echipei din Bănie

Ce mai poți citi în revista FANATIK din aprilie

  • Care este pasiunea secretă a lui Iulian Cristea. Ce și-a construit cel mai nou transfer al lui Gigi Becali la FCSB la casa părintească din Mediaș. FANATIK a făcut un reportaj de familie la locul pe care, acum, fundașul lui Gigi Becali îl monitorizează și îl „dirijează” de la peste 300 de kilometri distanță! Ce este acolo, la Mediaș, afșă numai din revista FANATIK din aprilie!
  • Care este ultima poreclă a lui Cornel Dinu, din ce în ce mai înverșunat pe toată lumea din fotbalul mioritic, pe care îl face praf în declarații violente aproape zi de zi. Citește-le în revista FANATIK din aprilie! „Procurorul” a ajuns… Mister patologic!
  • Cât te costă să îmbraci o fată la fel cu Simona Halep! Evident, la fel cu Simona Halep în fața fileului, nu la vreo serată de… milionari! Echipament similar cu al numărului 2 WTA se găsește acum și în magazinele din România. Află din revista FANATIK pe aprilie care sunt acestea și cât costă totul, din cap până-n picioare!
Echipament ca al simonei HAlep se găsește acum de vânzare în România! Află unde și cât costă din revista FANATIK pe aprilie! Este accesibil!
Echipament ca al simonei Halep se găsește acum de vânzare în România! Află unde și cât costă din revista FANATIK pe aprilie!

Galerie foto de senzație în revista FANATIK din aprilie: mari foști sportivi ai lumii față în față cu ei înșiși după un sfert de veac!

Și, nu în ultimul rând, delectează-te cu nu mai puțin de 6 pagini cu fotografii ale marilor sportivi ai lumii, atât din România, cât și de pe alte meridiane, față în față la interval de… un sfert de veac! Cum arătau în urmă cu 25 de ani și cum arată acum! Mircea Lucescu, Gică Hagi, Ioan Andone, Ionuț Lupescu, Dănuț Lupu, Dorinel Munteanu, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Iosif Rotariu, Costel Orac, Gigi Mulțescu, Oneață Augustin și alți foști jucători ai celor două uriașe rivale Dinamo și Steaua…

Revista FANATIK îți oferă „oglinda” de 25 de ani a unor uriași fotbaliști ai marilor rivale Dinamo și Steaua, dar și a altor mari sportivi din toată lumea
Revista FANATIK din aprilie îți oferă „oglinda” de 25 de ani a unor uriași fotbaliști ai marilor rivale Dinamo și Steaua

…Dar și „El Rey” Pelé, „El Pibe D’Oro” Maradona, rivalii actuali la coroana mondială Messi și Ronaldo, încă un Ronaldo, „dințosul” brazilian, David Beckham și alți Fotbaliști, cu „F” mare… Sportul-rege lasă loc și altor discipline, așa că pute’i admira pe Nadia Comăneci, Chris Evert, surorile „eterne” Williams sau mereu frumoasa Maria Șarapova, însoțite de „gemenii” Ilie Năstase și Ion Țiriac, Ivan Pațaichin, Björn Borg sau Kareem Abdul-Jabbar! Sunt doar „câteva” exemple. Vezi impresionanta galerie foto a celebrităților în „oglinda” timpului numai în revista FANATIK din aprilie!

Nu uita: a apărut numărul din aprilie al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante, pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de la numai 5 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!