Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK de mai! Fuga lui Belo, reconstituită pas cu pas! Reportaj EXCLUSIV, alături de „dezertor”! Super-ofertă: programul CE U21! Poster + revistă la cel mai mic preț!

22.05.2019 | 17:27

A apărut numărul din mai al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Cu o super-ofertă: programul Campionatului European U21! Pachet de excepție: poster + revistă la numai 6 lei! Reportaje inedite, analize amănunțite, interviuri șocante, majoritatea în exclusivitate, află în continuare ce își oferă numărul din mai al revistei FANATIK.

A apărut revista FANATIK de mai! Fuga lui Belo, reconstituită pas cu pas! Reportaj EXCLUSIV, alături de „dezertor”! Super-ofertă: programul CE U21! Poster + revistă la cel mai mic preț!

FANATIK a reconstituit pas cu pas, la fața locului, împreună cu Miodrag Belodedici, fuga sa din țară în decembrie 1988. Punct de plecare: Socol. Vama: Naidăș. Pit-stop: Bela Crkva. Destinația: Belgrad. Martor ocular, și atunci, și acum, mama lui Belo, Danița. Amintiri în premieră absolută, de la felul incredibil în care a trecut granița, la încercările disperate ale unor „nume grele” din fotbalul nostru de a-l aduce înapoi, de la prima întâlnirea cu marele Dragan Geaici, pe atunci președintele Stelei Roșii Belgrad la numele… „conspirative” sub care a jucat primul an în Iugoslavia, de la ce i-au dat sârbii – casă, mașină, contract, la fuga lui Pițurcă prin aeroportul Otopeni cu valută sărindu-i din… chiloți! Toate acestea și încă multe altele, numai în revista FANATIK din mai!

FANATIK a reconstituit, împreună cu Miodrag Belodedici, fuga acestuia din România, în 1988. Traseu, vamă, cu ce și cu cine a fugit
FANATIK a reconstituit, împreună cu Miodrag Belodedici, fuga acestuia din România, în 1988

Mister Cornel Dinu, simbolul lui Dinamo, a scris a treia carte autobiografică. FANATIK a reușit să intre în posesia unor fragmente, pe care vi le oferă în exclusivitate, înaintea lansării oficiale a volumului „Misterele lui Mister”. Când va fi evenimentul editorial, unde, ce spune chiar „Procurorul” despre „misterele” sale pe care le dezvăluie în premieră în scrierea sa, prefața scrisă în stilul său acid și unic de Răzvan Ioan Boanchiș, numai în revista FANATIK din mai!

FANATIK prezintă în premieră al treilea volum autobiografic scris de Mister Cornel Dinu, intitulat, cum altfel?, „Misterele lui Mister”. Fragnmente în premieră absolută!
FANATIK vă prezintă în premieră al treilea volum autobiografic scris de Mister Cornel Dinu, intitulat, cum altfel?, „Misterele lui Mister”

Ce mai puteți citi în revista FANATIK din mai

  • Cutremurător și tragic sfârșitul fostului acționar de la Dinamo, U Cluj și Petrolul, Florian Walter! FANATIK a aflat detalii incredibile despre problemele din ultimul timp ale acestuia, ce l-a dus la două tentative de sinucidere și adevărata cauză a morții. Numai în revista FANATIK din mai!
  • În urmă cu 6 ani, Steaua reușea o admirabilă calificare în „optimile” Ligii Europa după o victorie senzațională cu Ajax Amsterdam. De atunci, destinele celor două echipe au luat-o în direcții diferite. O amplă analiză a cauzelor decăderii Stelei și ascensiunii lui Ajax, o comparație „imposibilă” între cele două cluburi, ce au ajuns, unde au ajuns jucătorii de atunci, interviuri dureroase cu „eroii” acelei seri eurofantastice, numai în revista FANATIK din mai!
  • Un „pachet” consistent de pagini mondene cuprinde povestea de iubire a unui recent „fecesebist”, Claudiu Belu, cu fiica unui milionar libanez, când și unde va pleca Nicușor Stanciu de la arabi pentru a semna contractul vieții sale, pentru ce frumusețe mioritică este Victor Pițurcă un „socru de coșmar” și ce legături are cu fotbalul „Papasportivul” care ne va vizita țara la sfârșitul lui mai. Numai în revista FANATIK din mai!
  • Nu uitați paginile dedicate pariorilor, se apropie finalele cupelor europene, finala Cupei României, etapa a III-a din preliminariile Campionatului European din 2020, turneul de tenis de la Roland Garros abia a început și Simona Halep are șansa să revină pa primul loc mondial… Vrei să știi ce și pe cine să pariaezi? Află cum să faci bani numai din revista FANATIK din mai!
Revista FANATIK de mai vă oferă, ca de obicei, 48 de pagini de subiecte tari, majoritatea în exclusivitate. Plus un poster cu programul CE U21! De vineri, 24 mai, la toate chioșcurile de difuzare a presei!
Revista FANATIK de mai vă oferă, ca de obicei, 48 de pagini de subiecte tari, majoritatea în exclusivitate. Plus un poster cu programul CE U21!

Nu uita: a apărut numărul din mai al revistei FANATIK! Pachet de excepție: poster cu programul Campionatului European U21 + 48 de pagini cu exclusivități, totul la numai 6 lei! Acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!