Revista FANATIK

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Și o „bombiță”: Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo!

30.10.2018 | 15:15

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Reportaje inedite, interviuri emoționante, dezvăluiri șocante! Ca aceasta: Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo! Nu este nicio glumă! Fostul patron al Stelei, actualul finanțator FCSB, a jucat în adolescență pentru marea rivală din Liga 1. A mers la antrenamente în „Ștefan cel Mare” și a visat că va îmbrăca, într-o zi, tricoul echipei de seniori a „câinilor”.

Gigi Becali a jubilat la fiecare triumf împotriva lui Dinamo București. A clamat că își dorește retrogradarea formației de suflet a finului Cristi Borcea. Și-a manifestat public euforia când „câinii” au ratat intrarea în grupele Ligii Campionilor sau, mai nou, în play-off. „Totul pentru culori”. Culorile roșu și albastru. Știe și un copil pasiunea sa pentru Steaua/FCSB, în antagonism total cu dușmănia pentru Dinamo. Și totuși…

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Și o „bombiță”: Gigi Becali a fost fotbalist la… Dinamo!

Un lucru nu a negat Becali niciodată: frumusețea galeriei dinamoviste. De ce? Poate pentru că a fost jucător la… Dinamo București! Chiar el a recunoscut că a jucat pentru marea rivală din șoseaua „Ștefan cel Mare”! După ani și ani în care a ținut secretul bine ascuns, finanțatorul FCSB a deschis cutia amintirilor: „Eu am jucat fotbal la Dinamo în tinerețe”.

A apărut revista FANATIK pe octombrie! Cu un supliment special pentru pariori! Și o „bombiță”: Gigi Becali a fost fotbalist la... Dinamo! Nu e nicio glumă!
Revista FANATIK pe octombrie dezvăluie când și cum a ajuns Gigi Becali să poarte tricoul alb-roșu al lui Dinamo. Nu este nicio glumă!

„Era cât de cât talentat, dar îl bătea vântul și cu pufoaica pe el!”, spune un fost antrenor. Cine este acesta, cum a ajuns marele stelist Gigi Becali tocmai la marele „dușman istoric”, cu cine din familie și cine era cel mai bun dintre ei, poți afla numai din revista FANATIK din octombrie!

Revitsa FANATIK pe octombrie îți oferă un reportaj inedit cu „celălalt” FCSB și un interviu cutremurător cu un nume „greu” din Liga 1

Cum tot din revista FANATIK din octombrie poți afla și unde mai există o echipă… FCSB în România! Înființată și susținută de, culmea ironiei, singurul dinanmovist din oraș! Despre ce oraș este vorba, afli numai din numărul din octombrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK pe octombrie îțo oferă un reportaj inedit cu „celălalt” FCSB din România. Unde? Află din revista FANATIK din octombrie
Revista FANATIK pe octombrie îțo oferă un reportaj inedit cu „celălalt” FCSB din România

Tot în revista FANATIK din octombrie poți citi un interviu cutremurător cu un fotbalist important din Liga 1 despre o boală cumplită: cancerul de piele. Prine ce a trecut, atât el, cât și familia, prin ce trece acum, cum se vede fotbalul de pe margine, o „spovedanie” emoționantă, în exclusivitate în numărul din octombrie al revistei FANATIK!

Revista FANATIK te așteaptă acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! O ofertă de nerefuzat: 48 de pagini pline de exclusivități, plus, atenție, un supliment-surpriză pentru pariori, totul la numai 5 lei! Nu rata numărul din octombrie al revistei FANATIK pentru că nu știi ce pierzi!