Life

A apărut trailerul celui mai așteptat film al anului! Imagini spectaculoase

Cel mai așteptat film al anului 2023 are acum trailer. Primele imagini anunță o peliculă spectaculoasă care îi va lăsa pe toți mască.
05.05.2023 | 09:54
A aparut trailerul celui mai asteptat film al anului Imagini spectaculoase
Dune 2 are un prim trailer. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit: Dune 2 are trailer! Cele două minute și jumătate pe care producătorii le-au oferit sunt spectaculoase. Nu este de mirare, având în vedere că prima parte a câștigat numeroase premii Oscar în 2022.

Dune 2, cel mai așteptat film al anului are trailer! Imaginile sunt spectaculoase

Fanii Dune au mari motive de bucurie acum: cel mai așteptat film se lansează în 2023. Dune 2 apare în România pe 3 noiembrie, dar, până atunci, a fost lansat un trailer. Imaginile spectaculoase, prevestesc cel puțin la fel de mult succes ca și prima parte.

ADVERTISEMENT

Povestea continuă. Paul Atreides (Timothée Chalamet) încearcă să-și răzbune tatăl și să salveze universul cu ajutorul lui Chani (Zendaya) și al Fremanilor, păstrătorii de mirodenii prețioase. Din cele două minute de trailer, se observă că Dune 2 îi va ține pe toți cu sufletul la gură.

https://www.youtube.com/watch?v=TSGp_Jaiphw&ab_channel=MovieGasm.com

Și nu este de mirare. Pelicula trebuie să se ridice la așteptări, având în vedere că prima parte a avut un  real succes la Gala Premiilor Oscar 2022. Seara s-a încheiat atunci cu nu mai puțin de șase premii pentru producția cinematografică.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dune a primit trofee la categoriile: Cele mai bune efecte speciale, Cea mai bună regie de imagine, Cel mai bun sunet, Cea mai bună cinematografie, Cea mai bună coloană sonoră și Cel mai bun design de producție.

Care este povestea filmului Dune

Dune are la bază cartea cu același nume a lui Frank Herbert și a fost regizat de Dennis Villeneuve. Actorii care fac parte din distribuție sunt unii dintre cei mai mari de la Hollywood. Dintre ei îi amintim pe Timothée Chalamet (Paul Atreides), Zendaya (Chani), Josh Brolin (Gurney Halleck), Javier Bardem (Stilgar) și peDave Bautista (Rabban Harkonnen).

ADVERTISEMENT

Alături de ei au mai jucat, Rebecca Ferguson (Jessica), Jason Momoa (Duncan Idaho), Stellan Skarsgård (baronul Vladimir Harkonnen) și Oscar Isaac (Leto Atreides). Totodată, prima parte a avut un buget de 165 de milioane de dolari.

Și dacă din trailer nu îți dai seama ce se petrece în Dune 2, regizorul a dezvăluit că trebuie să privești finalul primei părți. El și-a dorit să fie clar faptul că: „nu este o continuare, este o a doua parte. Există o diferență”, conform vanityfair.com.

ADVERTISEMENT
Tags:
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Cu vaca la păscut prin Sectorul 5. Cum își face campanie candidatul PSD-PNL
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens...
Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie