Revista FANATIK

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus, gratuit, Calendarul sportiv al anului 2019! Află de aici ce te așteaptă în noul număr al revistei FANATIK!

27.02.2019 | 19:30
A aparut un nou numar din revista FANATIK Pachet de exceptie 72 de pagini la doar 6 lei Revista FANATIK plus gratuit Calendarul sportiv al anului 2019 Afla de aici ce te asteapta in noul numar al revistei FANATIK

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus Calendarul sportiv al anului 2019! Scriitură și informație!

Vrei exclusivități explozive? Dezvăluiri în premieră? Reportaje emoționante? Interviuri incendiare? Sfaturi pentru pariori? Le ai pe toate în noul număr al revistei FANATIK! Acum la toate chișcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești…

A apărut un nou număr din revista FANATIK! Pachet de excepție: 72 de pagini la doar 6 lei! Revista FANATIK plus, gratuit, Calendarul sportiv al anului 2019! Află în continuare ce te așteaptă în noul număr al revistei FANATIK!

  • Povestea lui „Messi de România”, spusă de părinții săi în casa în care a crescut, 60 de kilometri de București… Cine-i „Messi de România”? Nu mai știi cine-i „Messi de România”?! Află din ultimul număr al revistei FANATIK!
  • Tensiune mare la LPF! Gino Iorgulescu a răbufnit: „Băi, o să omorâți fotbalul românesc!”. Cine sunt „ucigașii” la care a „sărit” președintele Ligii? Află din ultimul număr al revistei FANATIK!
Gino Iorgulescu s-a enercat la ultimele dicuții pe care le-a avut la LPF cu... cu cine, află din ultimul număr al revistei FANATIK! Este vorba de viitorul Ligii I!
Gino Iorgulescu s-a enercat la ultimele dicuții pe care le-a avut la LPF cu… cu cine, află din ultimul număr al revistei FANATIK!
  • Cui face serenade cel mai bine plătit fotbalist din Liga I în loc să „toace” gazonul și la ce salariu fabulos pentru România va ajunge în vară, citește în ultimul număr al revistei FANATIK! Așa, ca un amănunt, pe minut jucat este plătit dublu în comparație cu… Ronaldo!
  • Mamă, mamă, ce „hatereală” este în sportul românesc! Nume mari, campioni consacrați, s-ar mânca de vii unii pe alții! Cine pe cine, află din ultimul număr al revistei FANATIK!
  • Știi câte mașini are Simona Halep? Știi măcar dacă are carnet de șofat? Ce mărci ține în garaj? Câte le-a primit cadou și câte le-a plătit? Cui a făcut un cadou scump pe 4 roți? Află toate astea din ultimul număr al revistei FANATIK!
Simona Halep are o „rachetă” pe 4 roți, pe care o poți vedea în noul număr al revistei FANATIK! În care găsești și alte sibiecte exclusive de excepție!
Simona Halep are o „rachetă” pe 4 roți, pe care o poți vedea în noul număr al revistei FANATIK!
  • Vrei să știi ce sport face în această perioadă rece frumoasa Inna? Pe ce s-a… urcat ea, la propriu? Cum arată la 32 de ani – …„ne-ncotoșmănată”, mă-nțelegi?! -, cea mai cunoscută cântăreață din România? Vezi, că ai ce vedea, în ultimul număr al revistei FANATIK!
  • Bomboana pe tort: un super interviu cu un promițător antrenor român care face furori pe alte meleaguri de soare pline! Numai în ultimul număr al revistei FANATIK!

Nu uita: a apărut un nou număr al revistei FANATIK! 48 de pagini cu subiecte tari, pe cât de șocante pe atât de emoționante! 48 de pagini de exclusivități! 48 de pagini în revistă PLUS 24 în suplimentul în care găsești toate evenimentele sportive ale anului 2019! 72 de pagini în total, la numai 6 lei! Revistă și supliment la toate chioșcurile de difuzare a presei! Dacă o mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!