News

A câștigat la loto 20 de milioane de dolari și tot merge la muncă. Incredibil, nu a spus nici copiilor

Un bărbat a câștigat 20 de milioane de dolari la loto și ține totul la secret. Merge la muncă și nu le-a spus nici măcar copiilor vestea
08.10.2023 | 19:25
A castigat la loto 20 de milioane de dolari si tot merge la munca Incredibil nu a spus nici copiilor
Milionarul care a câștigat la loto spune că nu vrea ca proprii copii să stea și să aștepte doar să primească bani / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cunoscutul realizator David Ramsey, gazda celebrului program de radio The Ramsey Show, a rămas uluit când un bărbat i-a mărturisit că a devenit milionar, după ce a câștigat la loto, dar totuși se duce în continuare la muncă și nu vrea să dezvăluie că are banii.

20 de milioane de dolari din cer

Personalitate cunoscută a radioului american, David Ramsey oferă sfaturi financiare în cadrul emisiunuii sale. Mii de oameni îl sună,  sub condiția anonimatului uneori, firește echipa sa selectând cazurile și poveștile mai speciale, pentru audiență.

ADVERTISEMENT

Dar chiar David Ramsey nu se aștepta să aibă surpriza să fie sunat de un bărbat care i-a spus că a câștigat la loto nici mai mult nici mai puțin de 20 de milioane de dolari, scrie Newsweek.

„Am câștigat la loto o sumă mare, alături de un grup de colegi de munca. Nu am spus absolut nimănui cu excepția soției și a unui frate. Nu mai știe nimeni”, i-a spus bărbatul lui Ramsey.

ADVERTISEMENT

David Ramsey l-a întrebat: „Cât ai câștigat?”. „După ce am plătit impozitul pe premiu, am rămas cu 20 de milioane de dolari”, a răspuns bărbatul. Realizatorul l-a întrebat câți ani are și de ce nu vrea să mai știe nimeni de averea câștigată la loto. „Mă îndrept către 50 de ani”, a spus interlocutorul.

„Încep să te caute toate rudele, toți, să-ți ceară bani”

El a adăugat: „Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am câștigat a fost să caut informații despre ce s-a întâmplat cu alți câștigători de premii mari. Unul din cinci câștigători pierd totul în zece ani și unul dintre lucrurile pe care toți le spun este faptul că încep să te caute toate rudele, toți cunoscuții să-ți ceară bani și să se aștepte să plătești tu pentru tot”.

ADVERTISEMENT

„Nu le-am spus nici măcar copiilor”

„Eu și soția am luat o decizie conștientă să fim foarte discreți. Și continuăm să facem asta: nu le-am spus nici măcar celor doi copii adolescenți pe care-i avem. Știu că sună ciudat, dar nu vrem ca ai noștri copii să stea doar să aștepte, eventual să aștepte să murim ca să moștenească toți banii aceștia. Vreau să muncească și să-și dea seama ce cariere vor să urmeze în viețile lor și apoi o să le spunem”.

„Nu va fi un secret pentru tot restul vieții”

„Nu va fi un secret pentru tot restul vieții, dar nici părinților nu le-am spus. S-a mai întâmplat ceva la aproximativ o lună după ce am câștigat marele premiu. Unchiul soției mele a murit și nu era căsătorit, nu avea nici copii, nici alte rude, așa că soția mea a fost unicul moștenitor. Am putut să folosim asta ca pretext pentru momentele în care cheltuim mai mulți bani ca să ne ajutăm unele dintre rude. De exemplu, am schimbat acoperișul casei mamei mele. Când m-a întrebat de unde am atâția bani, i-am zis că m-am folosit de banii pe care i-am moștenit de la unchiul soției”, a  povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

„Da, mai merg la muncă, e ridicol”

Curios, David Ramsey l-a întrebat dacă „are o mașină frumoasă”, acum, că are bani.„ O să-ți placă tare mult de mine, Dave. Ne-am achitat casa înainte să câștigăm premiul la loto și atât eu cât și soția mea nu vrem absolut deloc să ne mutăm de aici într-o casă mai mare. Abia ne-am plătit cash două mașini Toyota înainte să câștig. Le avem și acum și nu ne interesează să ne luăm ceva mai nou. Sunt mașini perfecte pentru noi”.

Întrebarea finală, care stătea pe buzele lui Ramsey, nu a întârziat: „Mai mergi la muncă?”. „Da, mai merg la muncă. E ridicol? Merg la muncă pentru că îmi place locul meu de muncă” a mai spus milionarul.

 

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie