News

A câștigat la loto 20 de milioane de dolari și tot merge la muncă. Incredibil, nu a spus nici copiilor

Un bărbat a câștigat 20 de milioane de dolari la loto și ține totul la secret. Merge la muncă și nu le-a spus nici măcar copiilor vestea
08.10.2023 | 19:25
A castigat la loto 20 de milioane de dolari si tot merge la munca Incredibil nu a spus nici copiilor
Milionarul care a câștigat la loto spune că nu vrea ca proprii copii să stea și să aștepte doar să primească bani / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Cunoscutul realizator David Ramsey, gazda celebrului program de radio The Ramsey Show, a rămas uluit când un bărbat i-a mărturisit că a devenit milionar, după ce a câștigat la loto, dar totuși se duce în continuare la muncă și nu vrea să dezvăluie că are banii.

20 de milioane de dolari din cer

Personalitate cunoscută a radioului american, David Ramsey oferă sfaturi financiare în cadrul emisiunuii sale. Mii de oameni îl sună,  sub condiția anonimatului uneori, firește echipa sa selectând cazurile și poveștile mai speciale, pentru audiență.

ADVERTISEMENT

Dar chiar David Ramsey nu se aștepta să aibă surpriza să fie sunat de un bărbat care i-a spus că a câștigat la loto nici mai mult nici mai puțin de 20 de milioane de dolari, scrie Newsweek.

„Am câștigat la loto o sumă mare, alături de un grup de colegi de munca. Nu am spus absolut nimănui cu excepția soției și a unui frate. Nu mai știe nimeni”, i-a spus bărbatul lui Ramsey.

ADVERTISEMENT

David Ramsey l-a întrebat: „Cât ai câștigat?”. „După ce am plătit impozitul pe premiu, am rămas cu 20 de milioane de dolari”, a răspuns bărbatul. Realizatorul l-a întrebat câți ani are și de ce nu vrea să mai știe nimeni de averea câștigată la loto. „Mă îndrept către 50 de ani”, a spus interlocutorul.

„Încep să te caute toate rudele, toți, să-ți ceară bani”

El a adăugat: „Primul lucru pe care l-am făcut în momentul în care am câștigat a fost să caut informații despre ce s-a întâmplat cu alți câștigători de premii mari. Unul din cinci câștigători pierd totul în zece ani și unul dintre lucrurile pe care toți le spun este faptul că încep să te caute toate rudele, toți cunoscuții să-ți ceară bani și să se aștepte să plătești tu pentru tot”.

ADVERTISEMENT

„Nu le-am spus nici măcar copiilor”

„Eu și soția am luat o decizie conștientă să fim foarte discreți. Și continuăm să facem asta: nu le-am spus nici măcar celor doi copii adolescenți pe care-i avem. Știu că sună ciudat, dar nu vrem ca ai noștri copii să stea doar să aștepte, eventual să aștepte să murim ca să moștenească toți banii aceștia. Vreau să muncească și să-și dea seama ce cariere vor să urmeze în viețile lor și apoi o să le spunem”.

„Nu va fi un secret pentru tot restul vieții”

„Nu va fi un secret pentru tot restul vieții, dar nici părinților nu le-am spus. S-a mai întâmplat ceva la aproximativ o lună după ce am câștigat marele premiu. Unchiul soției mele a murit și nu era căsătorit, nu avea nici copii, nici alte rude, așa că soția mea a fost unicul moștenitor. Am putut să folosim asta ca pretext pentru momentele în care cheltuim mai mulți bani ca să ne ajutăm unele dintre rude. De exemplu, am schimbat acoperișul casei mamei mele. Când m-a întrebat de unde am atâția bani, i-am zis că m-am folosit de banii pe care i-am moștenit de la unchiul soției”, a  povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

„Da, mai merg la muncă, e ridicol”

Curios, David Ramsey l-a întrebat dacă „are o mașină frumoasă”, acum, că are bani.„ O să-ți placă tare mult de mine, Dave. Ne-am achitat casa înainte să câștigăm premiul la loto și atât eu cât și soția mea nu vrem absolut deloc să ne mutăm de aici într-o casă mai mare. Abia ne-am plătit cash două mașini Toyota înainte să câștig. Le avem și acum și nu ne interesează să ne luăm ceva mai nou. Sunt mașini perfecte pentru noi”.

Întrebarea finală, care stătea pe buzele lui Ramsey, nu a întârziat: „Mai mergi la muncă?”. „Da, mai merg la muncă. E ridicol? Merg la muncă pentru că îmi place locul meu de muncă” a mai spus milionarul.

 

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”