Sport

A fost la meciurile lui Tottenham, la Londra, și știe când Radu Drăgușin va deveni titular meci de meci

Mihai Iosif a fost la un meci al lui Tottenham și crede că Radu Drăgușin poate să ajungă titular incontestabil la formația din Premier League.
27.04.2024 | 10:56
A fost la meciurile lui Tottenham la Londra si stie cand Radu Dragusin va deveni titular meci de meci
Mihai Iosif crede că Radu Drăgușin poate să fie titular la Tottenham. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al Rapidului a explicat când poate Radu Drăgușin să devină titular la Tottenham. Mihai Iosif susține că fundașul echipei naționale are toate avantajele pentru a face acest pas.

A fost la meciurile lui Tottenham, la Londra, și știe când Radu Drăgușin va deveni titular meci de meci

Miță Iosif crede că Radu Drăgușin poate să facă pasul ca titular la Tottenham, însă fundașul are nevoie te timp pentru a se impune meci de meci. Fostul antrenor al Rapidului îi sugerează jucătorului din Premier League să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

“Cu răbdare se poate impune. Trebuie să intre și să nu mai iasă. A intrat la meciul cu Luton, după aceea antrenorul a decis să nu mai conteze pe el la meciul următor.

Este o concurență acerbă. Sunt 20 de jucători cam la fel și cărora nu le lipsește nimic. Tu doar trebuie să îi antrenezi. Nu mai trebuie să vorbești de masă, drum, casă. E un mare plus.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare calitate a unui antrenor în România este adaptabilitatea, pentru că aici sunt foarte multe situații extra fotbalistice cărora trebuie să le faci față”, a spus Mihai Iosif la SUFLET DE RAPIDIST.

“Nu cred că o să aibă probleme la EURO 2024”

Chiar dacă nu evoluează în fiecare partidă pentru Tottenham, Mihai Iosif susține că Radu Drăgușin ar putea să facă față cu brio în primul 11 al echipei naționale a României pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

“Am vorbit un pic cu el când am ieșit într-o seară la o masă. Este un băiat de nota zece, fără a-l peria. Având în vedere că este într-un campionat precum cel al Angliei, nu cred că o să aibă probleme la EURO 2024. Cred că antrenamentele la Tottenham sunt ca meciurile în altă parte. 

O să fie decizia lui Edi Iordănescu dacă îl cheamă. E vorba de simțul lui și de cum își croiește strategia pentru acest EURO. Cu jucători care joacă 90 de minute, cu jucători care sunt la cluburi mari, cum e și cu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Poate o să aibă ca strategie să joace cu jucătorii care sunt titulari la echipele lor. Găsește pe la noi, prin Arabia”, a mai spus fostul antrenor al giuleștenilor la SUFLET DE RAPIDIST.

L-A VĂZUT pe Dragușin la Tottenham și ȘTIE când VA DEVENI TITULAR meci de meci

ADVERTISEMENT