Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mutu a dat verdictul în privința lui Chiricheș. „Nu mai are timp!” Ce l-a dezamăgit la Drăgușin

Adrian Mutu a dat verdictul în privinţa lui Chiricheş la Euro 2024. Antrenorul lui CFR Cluj a precizat că se vede lipsa jocurilor la Radu Drăguşin.
31.03.2024 | 16:19
Mutu a dat verdictul in privinta lui Chiriches Nu mai are timp Ce la dezamagit la Dragusin
Mutu a dat verdictul în privința lui Chiricheș. „Nu mai are timp!” Ce l-a dezamăgit la Drăgușin. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România a pierdut, scor 2-3, cu Columbia. În amicalul de la Madrid, cuplul de fundaşi centrali Drăguşin-Burcă au avut o prestaţie slabă, iar în spaţiul public a apărut varianta convocării lui Vlad Chiricheş pentru Euro, care s-a refăcut după accidentare.

Mutu a dat verdictul în privința lui Chiricheș. „Nu mai are timp!” Ce l-a dezamăgit la Drăgușin

Adrian Mutu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că e cam târziu pentru fundaşul central de la FCSB să prindă lotul de Euro 2024. Antrenorul CFR-ului a tras un semnal de alarmă cu Drăguşin, care evoluează mai puţin la club:

ADVERTISEMENT

“L-am văzut puţin stingher pe Drăguşin. Se vede că nu are meciuri în picioare, faţă de ce juca el înainte şi ce ritm avea. A dat şi de o echipă care a crescut mult ritmul şi a accentuat lipsa lui de jocuri.

Probabil dacă ar fi fost un ritm mai scăzut din partea adversarilor nu s-ar fi văzut, dar aşa… N-a fost în formă, lipsa de jocuri de la echipa de club se vede. O să ajungem la Euro şi avem nevoie ca băieţii să joace puţin.

ADVERTISEMENT

Altfel, o să ne aştepte cam aceeaşi vijelie şi acolo. Nu cred că mai are timp Chiricheş să poată ajunge la Euro”, a spus Adrian Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

“Dacă ieşeam cu 4 sau 5-0, eram bosumflaţi şi ne lua moralul pentru Euro”

Dar nu totul e negru pentru “Briliant”, în ceea ce priveşte echipa naţională. Adrian Mutu susţine că România are un nucleu de jucători şi decizia lui Edi Iordănescu de a miza pe grup este foarte bună:

ADVERTISEMENT

“Certitudini sunt la echipa naţională. Nu trebuie judecată numai pentru meciul cu Columbia. Adversarii au fost mai buni, dar există un nucleu care s-a format la echipa naţională.

Să nu uităm că venim după 12 meciuri fără înfrângere ceea ce e bine, n-am ieşit aşa de şifonaţi după jocul ăsta, ceea ce e bine… Dacă ieşeam cu 4 sau 5-0, eram bosumflaţi şi ne lua moralul pentru Euro.

ADVERTISEMENT

Eu cred că Stanciu, fundaşii centrali, portarii Moldovan şi Niţă, pe care poţi să te bazezi. Chiar dacă vouă nu vă place Marius Marin, mie îmi place, un jucător important în economia jocului”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA.

Mutu a dat verdictul în privința lui Chiricheș. „Nu mai are timp!” Ce l-a dezamăgit la Drăgușin

ADVERTISEMENT