Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

A fost sau nu penalty la Dinamo – Petrolul? Un singur analist Fanatik i-a ținut partea arbitrului Feșnic. „Tăticuțule…”

Un singur analist FANATIK SUPERLIGA i-a ținut partea lui Horațiu Feșnic după penalty-ul controversat acordat în prelungirile partidei Dinamo - Petrolul Ploiești.
02.04.2024 | 11:50
A fost sau nu penalty la Dinamo  Petrolul Un singur analist Fanatik ia tinut partea arbitrului Fesnic Taticutule
A fost sau nu penalty la Dinamo – Petrolul? Un singur analist Fanatik i-a ținut partea arbitrului Feșnic. „Tăticuțule…”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Specialiștii FANATIK au analizat penalty-ul acordat în prelungiri la Dinamo – Petrolul Ploiești, scor 1-1. Doar Robert Niță a fost de aceeași părere cu Horațiu Feșnic, iar Giani Kiriță, Nicolae Dică și Horia Ivanovici au tras o concluzie clară.

A fost sau nu penalty la Dinamo – Petrolul? Un singur analist Fanatik i-a ținut partea arbitrului Feșnic

Costin Amzăr l-a ținut în careu pe Alexandru Musi, iar Petrolul Ploiești a cerut penalty la duelul dintre cei doi tineri jucători. Horațiu Feșnic a hotărât că este o lovitură de la 11 metri, după o analiză VAR de 10 minute.

ADVERTISEMENT

„Zic că nu a fost penalty. Lui Musi îi alunecă piciorul stâng, el este deja jos. Piciorul îi alunecă și cade jos, iar de acolo să dai penalty. Practic nu cade din cauza lui Amzăr, Musi speculează, dar tu ca arbitru nu vezi că îi alunecă piciorul stâng și cade”, spune Giani Kiriță.

Robert Niță îi ține partea lui Horațiu Feșnic și susține că penalty-ul este corect acordat de către arbitru: „10 minute stă VAR la penalty și la ofsaid. Se dă, nu ai niciun motiv să simulezi când ești la câțiva metri de poartă și ai mingea să șutezi. Este cu ambele mâini pe el. Este greu să tragă cu ambele mâini, să îl vedem noi când îl apasă”.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică susține că penalty-ul s-a acordat mult prea ușor de către Horațiu Feșnic la duelul Amzăr – Musi. Arbitrul a ajuns deja la 10 lovituri de la 11 metri dictate în sezonul 2023-2024 din SuperLiga

„S-a dat foarte ușor, nu aș fi dat, mi s-a părut un contact normal. Mulți atacanți driblează, ajung față în față cu portarul și preferă să scoată 11 metri decât să termine faza”, a spus Dică la FANATIK SUPERLIGA, emisiune ce poate fi urmărită live doar pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și Robert Niță, dialog savuros: „Tăticule”

Robert Niță a rămas convins că Horațiu Feșnic a luat decizia corectă după 10 minute de analiză VAR. Specialistul a avut un dialog savuros cu Horia Ivanovici în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță: „La Grozav este penalty clar ca lumina zilei?”.

Giani Kiriță: „Da, l-a călcat pe picior”.

Robert Niță: „Aici e penalty clar și nu îl dai, iar aici este discutabil și îl dai”.

Horia Ivanovici: „Nu este tăticule”

Robert Niță: „Tăticuțule”.

Horia Ivanovici: „Tăticuțule, nu a fost penalty. Nu se dă penalty la așa ceva”.

CONTRE IN DIRECT | PENALTY-UL CONTROVERSAT din Dinamo - Petrolul 1-1 A INCINS SPIRITELE