Sport

Amzăr, după ce a provocat penalty-ul din care Petrolul a egalat-o pe Dinamo în minutul 90+13: ”Penibil! Să ne lase să ne arbitrăm singuri”

Petrolul a egalat în minutele de prelungire ale partidei cu Dinamo, scor 1-1, din etapa 2 a play-out-ului, după ce Amzăr a provocat un penalty.
01.04.2024 | 23:29
Amzar dupa ce a provocat penaltyul din care Petrolul a egalato pe Dinamo in minutul 9013 Penibil Sa ne lase sa ne arbitram singuri
Amzăr a fost cel care a comis lovitura de pedeapsă din prelungirile înfruntării Dinamo - Petrolul 1-1. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo a ratat victoria în fața Petrolului Ploiești, din etapa cu numărul 2 din play-out-ul SuperLigii, după ce a fost egalată dintr-un penalty dictat în prelungiri.

Petrolul a egalat Dinamo în minutul 90+13

Amzăr a fost cel care a comis lovitura de pedeapsă din prelungirile înfruntării Dinamo – Petrolul 1-1. Jucătorul dinamovist l-a faultat pe Musi în minutul 90+2, iar după 8 minute în care faza a fost analizată în camera VAR, Horațiu Feșnic a fost chemat să revadă faza.

ADVERTISEMENT

”Centralul” a considerat că se impune acordarea unui penalty și a arătat ”punctul cu var”. Gicu Grozav a executat bine de la 11 metri, iar meciul s-a terminat la egalitate, 1-1.

Costin Amzăr, după ce a provocat penalty-ul din care Petrolul a egalat-o pe Dinamo

După duelul de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, Costin Amzăr s-a arătat nemulțumit de arbitraj și a declarat că la faza respectivă nu trebuia acordată lovitură de pedeapsă.

ADVERTISEMENT

”Din partea noastră, am făcut un meci bun de la un cap la celălalt. Mai puțin ultima fază a meciului, când ne-am retras puțin și așteptam să atace.

În această seară chiar vreau să vorbesc de arbitraj. A fost penibil. La mine a stat la o fază să analizeze 8-10 minute. După aceea a mers să analizeze și la VAR.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, au fost 4 minute de prelungire și după cât s-a verificat am mai jucat 30 de secunde, maxim. Să ne lase mai bine să ne arbitrăm noi singuri și el să nu mai vină.

Punem mâna pe minge, strigăm ce și când a fost fault. Să ne lase să ne arbitram singuri. A venit mingea din centrare, a căzut în fața lui Musi. Eram în spatele lui. Când a căzut mingea, eram cu mâinile pe el. A vrut să tragă la poartă, s-a lăsat pe spate și mâinile mele erau pe el. Nu l-am tras absolut deloc.

ADVERTISEMENT

A fost o presiune, mai ales că meciul a fost mai greu fără suporteri, fără oamenii noștri. Asta e, am primit suspendare, 4 meciuri. A fost cu atât mai greu pentru că nu am avut fanii lângă noi”, a delclarat Costin Amzăr, după Dinamo – Petrolul 1-1.

ADVERTISEMENT