Sport

A fost Sepsi furată cu VAR în Norvegia? Fazele incriminate în meciul cu Bodo Glimt

Sepsi OSK a fost echipa românească ce a impresionat cel mai mult în această campanie europeană.
01.09.2023 | 11:37
A fost Sepsi furata cu VAR in Norvegia Fazele incriminate in meciul cu Bodo Glimt
Sepsi OSK, dezavantajată în Norvegia de arbitri. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sepsi OSK a părăsit cupele europene, după un parcurs impresionant al elevilor lui Liviu Ciobotariu. După ce au trecut de CSKA Sofia și Aktobe, covăsnenii au fost eliminați de Bodo Glimt.

Sepsi OSK, dezavantajată

Deși au avut în față un adversar considerat net superior, Sepsi OSK a fost aproape să îi elimine pe norvegieni. Bodo a reușit să treacă de români abia în prelungiri, iar fazele decise de arbitri au fost litigioase.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin spune că arbitrul nu a fost vinovat pentru fazele scandaloase, dar cei din cabina VAR au greșit pentru că toate fazele au fost judecate împotriva celor de la Sepsi OSK.

Acolo e respingere, ei au tras linia. Pe sintetic, că a fost sisnetic, dungile nu sunt, că nu tunzi sinteticul, plasticul nu crește. Centralul nu știu dacă e de învinuit. A fost gol anulat a loc, a ieșit mingea afară.

ADVERTISEMENT

După a fost faza cu Pellegrino. Horia, în emisiunea trecută, pe intrarea lui Laszlo Dioszegi spunea să aveți grija la arbitri în meciurile cu nordicii, la ei acasă. Irlandezul a fost în regulă, dar aceste faze de VAR au fost judecate împotriva lui Sepsi. E faza lui Ștefănescu, e faza lui Pellegrino.

În situații de VAR, nu ai ce să zici. Dacă e de interpretare, da, dar aici i-au spus în cască. Omul ce să zică dacă i-au zis că e offside. În faza cu Pellegrino, tușierul a rămas cu fanionul jos”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Liviu Ciobotariu a acuzat arbitrajul

Liviu Ciobotariu a vorbit despre arbitrajul meciului, spunând că un gol al norvegienilor a fost marcat dintr-o poziție incorectă, iar faza lui Ștefănescu a fost oprită incorect.

În primul rând, vreau să îmi felicit jucătorii pentru meciul de astăzi, cu excepția primelor 25 de minute. Îi felicit pentru parcurs, cred că am arătat foarte bine și ne-am luptat pentru a obține rezultate pozitive. Părasim competiția cu un gust amar.

ADVERTISEMENT

Au fost probleme de arbitraj. La golul lui Ștefănescu nu a fost ofsaid și la golul lui Pellegrino a fost ofsaid, unu-doi metri. Am jucat de la egal la egal cu o echipă puternică.

Ne-a rămas să ne concentrăm pe campionat și pe Cupa României. Trebuie să ne refacem fizic pentru meciul cu UTA, am respectat prea mult adversarul în primele 25 de minute. În rest, le-am spus jucătorilor că sunt mândru de ei“, a spus Ciobotariu, la conferința de presă.

FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu o ediție specială duminică, de la ora 10:30, pentru a se analiza derby-ul din weekend, dintre FCSB și Universitatea Craiova. Emisiunea este, în mod normal, live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30.

Sepsi OSK, dezavantajată în Norvegia

ADVERTISEMENT