News

A murit actorul Ben Cross

19.08.2020 | 20:37
A murit actorul Ben Cross
ADVERTISEMENT

A murit actorul Ben Cross, la vârsta de 72 de ani. Cea care a făcut anunțul despre moartea starului din Marea Britanie a fost fiica lui, Lauren, chiar pe rețeaua de socializare.

Actorul suferea de o boală gravă care în ultima perioadă a avut un curs galopant ce a dus la dispariția prematură a artistului.

ADVERTISEMENT

Fanii de pe Facebook au fost primii care au aflat de moartea starului.

Ben Cross era grav bolnav

Celebrul actor britanic a devenit cunoscut în 1981, după rolul atletului britanic Harold Abrahams pe care l-a jucat în filmul Carele de foc, peliculă care a câștigat patru premii Oscar.

„ Dragi fani ai lui Ben Cross. Eu sunt fiica lui, Lauren, cea care vă scrie pe Facebook, pe contul tatălui meu. Din păcate, trebuie să împărtășesc o veste foarte tristă și dureroasă cu voi. Tatăl meu drag a încetat din viață în urmă cu câteva ore. El era bolnav de ceva vreme, însă starea lui de sănătate s-a înrăutățit în ultima săptămână. Presa va anunța în curând moartea sa, am vrut doar ca voi, fanii lui, cei care l-ați iubit foarte mult, să auziți prima dată de la noi despre cumplita veste. Mulțumesc pentru tot suportul vostru pe care l-ați oferit de-a lungul anilor. Tatăl meu s-a relaxat în comunicare pe care a avut-o cu voi.”, a scris fiica lui Ben Cross.

ADVERTISEMENT

Mai multe persoane publice i-au adus un omagiu starului britanic prin intermediul rețelelor de socializare. De altfel, și fanii au fost devastați după ce au aflat că actorul a trecut în neființă.

https://twitter.com/MartinBashir/status/1295828324040749065?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1295828324040749065%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.bbc.com%2Fnews%2Fentertainment-arts-53829798

ADVERTISEMENT

Ultima postare pe Facebook făcută de actor a fost în luna martie. Ben Cross era mândru de nepoata lui, care cântă într-un cor de copii. Actorul era iubit în toată lumea, inclusiv în România, unde filmele lui au fost intens urmărite.