News
notix pixel id

A murit Alexandru, tânărul cu “Uite stăm”. Cum a devenit replica virală. Video

16.09.2020 | 07:54
A murit Alexandru, tânărul cu
A murit Alexandru, tânărul cu "Uite stăm". Cum a devenit replica virală. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandru, tânărul din România care a devenit celebru cu replica sa, ”Uite stăm”, care a stat la baza a numeroase glume, a murit în închisoare, la vârsta de 32 de ani.

Acesta a fost unul dintre deținuții găsiți fără suflare la Penitenciarul Giurgiu, în dimineața zilei de luni, 14 septembrie. În acest caz, Inspectoratul de Poliție Județean a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

În urmă cu 5 ani, cu mult timp înainte să ajungă după gratii, Alexandru ajungea, fără voia sa, în lumea virală a online-ului românesc cu o replică după care s-au făcut glume, videoclipuri și fel și fel de alte parodii.

ADVERTISEMENT

Alexandru, tânărul cu replica “Uite stăm”, a murit. Cum a devenit replica virală

Emisiunea ”Consilier de Urgență”, difuzată în urmă cu câțiva ani de postul Național TV a dat naștere unui personaj simpatic, Alexandru. Prin replica sa, ”Uite stăm, ce să facem”, acesta a stat la baza unor avalanșe de glume și filmulețe.

Pe vremea acelei emisiuni, Alexandru juca rolul unui individ certat cu legea, care avea o atitudine violent față de toți cei din jurul său și, mai ales, față de lege.

ADVERTISEMENT

Replica ”Uite stăm” pe care acesta avea să o spună într-o ediție a emisiunii l-a urmărit mult timp, devenind marca acestuia în mediul online din România.

Din păcate, dacă replica a devenit ultra-celebră, autorul ei, Alexandru, a dispărut din peisaj. Mult timp nu s-a mai știut nimic de el, iar ulterior s-a aflat că acesta a ajuns în spatele gratiilor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pe 14 septembrie, o veste cruntă a venit din zona Penitenciarului Giurgiu. Doi deținuți fuseseră găsiți fără suflare într-o celulă. Unul dintre ei s-a dovedit a fi tocmai Alexandru, eroul emisiunii ”Consilier de Urgență”.

”Uite stăm”, o replică extrem de populară

Celebra replică ”Uite stăm” spusă de regretatul Alexandru a făcut ocolul online-ului din România, devenind printre cele mai virale în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

De la ea au pornit multe meme-uri, multe filmulețe, tik-tok-uri și chiar unele piese de tipul remixurilor house.

Fanii din mediul virtual au inițiat și o pagina de Facebook specială intitulată ”Ce faci Alexandru/Uite Stăm”, unde au postat diferite meme-uri plecate de la replica fostei ”vedete” de televiziune.

ADVERTISEMENT

În acest moment, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar criminaliștii urmează să afle cu exactitate circumstanțele în care Alexandru și colegul său de celulă au murit. Trupurile neînsuflețite ale deținuților au fost transportate la Medicină Legală, pentru a fi identificată cauza reală a morții celor doi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri