News

A murit Alexandru, celebru pentru mema ”Uite, stăm!” Era unul dintre deținuții găsiți morți în celulă

15.09.2020 | 18:20
A murit Alexandru celebru pentru mema Uite stam Era unul dintre detinutii gasiti morti in celula
A murit Alexandru, celebru pentru mema ”Uite, stăm!” Era unul dintre deținuții găsiți morți în celulă. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Alexandru este unul dintre deținuții găsiți fără suflare la Penitenciarul Giurgiu, în dimineața zilei de luni, 14 septembrie. Bărbatul în vârstă de 32 de ani devenise cunoscut după ce în urmă cu câțiva ani a apărut într-o emisiune TV, replica sa „Uite stăm” devenind virală.

Protagonist al emisiunii „Consilier de urgență” tânărul avea probleme serioase de comportament, deși ulterior s-a speculat pe marginea faptului că totul ar fi fost o întreagă regie, informează obiectivnews.ro. La momentul respectiv Alexandru băuse și era certat de mama sa pentru că strică bunurile din locuință.

ADVERTISEMENT

„Uite stăm, ce să facem” a venit după ce tânărul originar din Clejani a aruncat o masă pe geam. Replica lui Alexandru a făcut parte dintr-un meme extrem de cunoscut în România și a foarte distribuit în rândul utilizatorilor Facebook o vreme foarte îndelungată.

Alexandru, unul dintre deținuții găsiți morți, celebru pentru o memă

Tânărul în vârstă de 32 de ani a ajuns cunoscut într-un timp foarte scurt în mediul online datorită replicii sale. Din păcate, autorul meme-ului a fost găsit decedat de gardienii penitenciarului în care se afla încarcerat, Alexandru fiind cunoscut cu afecțiuni medicale.

ADVERTISEMENT

Atât el, cât și colegul de celulă, un bărbat de 41 de ani din București, se aflau sub atenta observație a cadrelor medicale având un tratament pe care trebuiau să-l ia. Primele informații arată că cei doi bărbați găsiți fără suflare în celulă au fost otrăviți.

În clipa de față, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar criminaliștii urmează să afle cu exactitate circumstanțele în care Alexandru și colegul său de celulă au murit.

ADVERTISEMENT

Trupurile neînsuflețite ale bărbaților au fost transportate la Medicină Legală unde autopsia va scoate la iveală cauza reală a morții suspecte a celor doi deținuți de la Penitenciarul Giurgiu.

„Vă informam că, astăzi, 14.09.2020, în jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineață, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat ca două persoane private de libertate, cazate în aceeași cameră de deținere, nu prezintă semne vitale.

ADVERTISEMENT

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean”, a transmis IPJ Giurgiu.

ADVERTISEMENT