News

A murit celebrul actor Ronald Pickup. Pentru ce roluri a fost cunoscut

26.02.2021 | 10:41
A murit celebrul actor Ronald Pickup Pentru ce roluri a fost cunoscut
ADVERTISEMENT

A murit actorul Ronald Pickup, cunoscut pentru rolurile din „The Crown” și „The Best Exotic Marigold Hotel”.

Ronald Pickup era unul dintre cei mai respectați actori britanici și a încetat din viață la vârsta de 80 de ani, conform The Guardian.

ADVERTISEMENT

Agentul său a transmis că bărbatul „a murit luniştit ieri, după o lungă boală, înconjurat de soţia sa şi familie. Ne va lipsi mult”.

Actorul Ronald Pickup a murit

Pickup a jucat rolul arhiepiscopului de Canterbury în sezonul din 2016 al serialului “The Crown” şi Neville Chamberlain în “Darkest Hour” (2017). Dar a devenit celebru la nivel internaţional după ce a apărut în 2011 în “The Best Exotic Marigold Hotel” şi în continuarea din 2015, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Actorul a avut o carieră extinsă și pe scenă, la TV și la radio înainte de a atinge succesu pe marele ecran. Pickup a lucrat la National Theatre, pe atunci condus de Laurence Olivier, cu roluri extrem de apreciate în „Three Sisters” și „Long Day’s Journey into the Night”.

Pickup a mărturisit în 2012 că rolul său favorit a fost să-l interpreteze pe scriitorul George Orwell în filmul de televiziune „Crystal Spirit: Orwell On Jura”, care spune o poveste despre el când a scris celebrul roman „1984”.

ADVERTISEMENT

În 2020 Ronald Pickup jucase în filmul horror „End of Term” alături de Peter Davison. În 2012, Pickup a mărturisit ce l-a determinat să își practice meseria chiar și la 80 de ani.

„Am nevoie să muncesc. Îmi iubesc meseria și trebuie să lucrez în continuare. Când lucrezi în această industrie e ceva special legat de muncă pentru că te simți foarte norocos, mereu există posibilitatea să întâlnești ceva nou după colț, ceva diferit.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă joci în mai multe programe TV la tine în țară mereu e o experiență nouă, joci mereu personaje diferite. Richard Burton spunea că e un motiv pentru a te trezi în fiecare dimineață”, a explicat bărbatul.

ADVERTISEMENT
Tags: