Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre relația cu Dumnezeu înainte de Paște. „Nu mai simt nimic”. Discuție teribilă cu băiatul său, Andreas, în avion

Înainte de Paște, Robert Niță a făcut dezvăluiri incredibile despre relația pe care o are cu Dumnezeu. Totul s-a schimbat după accidentarea fiului său.
04.05.2024 | 09:00
Robert Nita dezvaluiri incredibile despre relatia cu Dumnezeu inainte de Paste Nu mai simt nimic Discutie teribila cu baiatul sau Andreas in avion
Robert Niță, dezvăluiri incredibile înainte de Paște. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andreas Niță a suferit în pauza de iarnă o accidentare gravă la genunchi care l-a scos din calule pentru restul sezonului. După momentul cumplit, Robert Niță susține că relația cu Dumnezeu s-a schimbat.

Robert Niță, dezvăluiri incredibile despre Dumnezeu înainte de Paște. “Nu mai simt nimic”

Robert Niță susține că a avut o relație foarte bună cu Dumnezeu înainte de accidentarea băiatului său. Mergea la Biserică la final de săptămână, se ruga, însă acum nu mai face aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Înainte de Paște, analistul FANATIK susține că nu mai simte nimic pentru Biserică și pentru divinitate și a făcut un pas în spate de la credință.

“Anul acesta de Paște nu simt mai nimic. Nu simt mai nimic din ianuarie încoace, de când băiatul meu s-a accidentat. Înainte mă duceam la Biserică, aveam un duhovnic, părintele Lemne de la Siliștea Snagovului. A trăit 101 ani.

ADVERTISEMENT

Mă primea la căsuța lui din spate care era acoperită cu trestie. Făcea o cafea de stătea lingurița dreaptă, de zici că o băgai în ciment. Beam 2 guri de cafea și nu dormeam 3 nopți. Dânsul bea 4 cafele așa pe zi, el o pregătea. Stăteam pe prispă ore întregi. Pentru mine a fost un sfânt. Am învățat foarte multe de la acest om. 

După ce s-a întâmplat cu băiatul meu nu prea am mai simțit. Trec pe lângă o biserică ca pe lângă o clădire de birouri. Nu am mai fost la Biserică de atunci. Cred că e nedrept. Cu ce a greșit el, nu că e copilul meu. Pentru mine a luat alte proporții.

ADVERTISEMENT

Știu cât și-a dorit și câte sacrificii a făcut. Era într-un moment bun. Își dorește foarte mult. El e mult mai bine acum, decât era înainte de accidentare. Debutase cu gol, juca, era în SuperLigă. Era într-un moment bun”, a dezvăluit Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

Discuție teribilă cu băiatul său, Andreas în avion

“El mi-a spus în avion când ne întorceam după operație, m-a văzut că eram mai supărat decât el: ‘Știi care e cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața mea? Că m-am operat’. Eu am zis că a luat-o razna.

ADVERTISEMENT

E greu să îți vezi copilul că nu poate să meargă, că are dureri și că plânge uneori la recuperare. Așa ești în primele două luni. Mi-a zis după ‘Să vezi că o să îmi revin mai puternic’. Eu nu am avut tăria asta.

Mi-a zis un prieten: ‘Tu ești supărat pe Dumnezeu? Nu e bine deloc’. Are dreptate și sunt supărat, nu mă ascund. De ce trebuia copilul meu să treacă prin toate astea într-un moment așa bun? Eu mă duceam la Biserică și mă rugam pentru Andreas, să fie sănătos, să joace, lucruri normale. Și nu s-a întâmplat asta.

Era un moment foarte bine pentru el. Și s-a accidentat așa la primul antrenament din Turcia, după perioada de sărbători. M-am îndepărtat de credință. Nu simt nimic când văd o Biserică. Merge bine cu recuperarea, e cu o lună înainte. Sper să meargă bine”, a mărturisit Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță, dezvăluiri incredibile înainte de Paște

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori