News

A murit electrocutat în timp ce făcea duș. Decesul bizar al unui bărbat din Timișoara

Un bărbat din Timișoara și-a pierdut viața într-un mod tragic, chiar în timp ce făcea duș. Se pare că s-ar fi electrocutat.
19.09.2023 | 09:30
A murit electrocutat in timp ce facea dus Decesul bizar al unui barbat din Timisoara
A murit electrocutat în timp ce făcea duș. colaj Fanatik/ Foto: Hepta/ Opinia Timișoarei
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș. Decesul bizar s-a produs în seara de luni, 18 septembrie, stârnind întrebări și suspiciuni din partea familiei acestuia.

Un bărbat din Timișoara a murit electrocutat în timp ce făcea duș

Din primele cercetări, se pare că seara trecută bărbatul de 40 de ani a intrat în baia locuinței sale, de pe strada Gării din municipiul Timişoara. Locuia singur, însă pentru că nu a răspuns la telefon rudelor, acestea s-au alarmat și au venit acasă la el.

ADVERTISEMENT

L-au găsit în duș, fără suflare. Familia a sunat la 112, sperând că echipajul medical va putea face ceva pentru a-l salva. Însă, medicii de pe ambulanță au constatat că bărbatul nu avea funcții vitale.

La fața locului au fost chemați și polițiștii, pentru a desfășura cercetări. Conform primelor verificări, se pare că electrocutarea s-ar fi produs din cauza unei defecțiuni la instalația electrică ce încălzea apa.

ADVERTISEMENT

„La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 18:51, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Timişoara au fost sesizaţi despre o persoană, posibil electrocutată, pe strada Gării, din municipiul Timişoara.

Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, echipajul medical, declarând decesul bărbatului, în vârstă de 40 de ani”, a transmis IPJ Timiş.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au deschis o anchetă, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, așa cum prevede procedura. Urmează ca necropsia să stabilească dacă decesul a avut loc în circumstanțele menționate.

Tânăr din Germania, mort după ce a vrut să își facă un selfie pe un tren de marfă în Arad

Un sfârșit teribil a avut și un tânăr de 21 de ani, din Germania, venit în vacanță în România. Bărbatul a murit electrocutat după ce a urcat pe un tren de marfă, în gara din Arad, pentru a-și face o fotografie.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a petrecut la jumătatea lunii august. Potrivit martorilor, tânărul de 21 de ani a ajuns pe vagonul unui tren, dorind să își facă un selfie. Însă, într-un moment de neatenție a atins cablurile electrice sub tensiune și s-a electrocutat.

 

ADVERTISEMENT