Life

A murit sau nu fiica lui Michael Jackson? Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Paris

A murit sau nu Paris, fiica lui Michael Jackson? Iată ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra de 24 de ani.
12.09.2022 | 21:06
A murit sau nu fiica lui Michael Jackson Ce sa intamplat de fapt cu Paris
Ce s-a întâmplat cu Paris, fiica lui Michael Jackson. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii se întreabă ce se întâmplă cu fiica lui Michael Jackson, Paris, după ce în mediul online au apărut zvonuri potrivit cărora tânăra a murit într-un mod neașteptat. Care este adevărul din spatele acestor speculații?

A murit sau nu Paris, fiica lui Michael Jackson?

Internauții au discutat, pe platformele sociale, despre presupusa moartea a fiicei lui Michael Jackson, fără a verifica dacă aceste zvonuri sunt, într-adevăr, reale.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 24 de ani, Paris Jackson este în viață și bine la mai mult de 13 ani de la moartea tatălui său, potrivit distractify.com.

Tânăra cântăreață a postat regulat pe rețelele sociale și le-a dezvăluit fanilor fragmente ale melodiilor la care lucrează în prezent.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPIN (@spinmag)

Nu se știe cu exactitate de unde au pornit zvonurile în legătură cu faptul că Paris Jackson ar fi murit.

În general, zvonurile pornesc de la cineva care concepe o poveste convingătoare, iar apoi aceasta se răspândește rapid în mediul online.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației citate, primul pas atunci când apar astfel de zvonuri este ca utilizatorii să verifice dacă informația a fost dată de o sursă oficială de știri.

În cazul în care informația apare doar pe rețelele sociale, este posibil ca informația să nu fie adevărată.

ADVERTISEMENT

Paris Jackson este al doilea copil și singura fiică a lui Michael Jackson și a lui Debbie Rowe. Cei doi mai au împreună un fiu, Prince Michael Jackson, în vârstă de 25 de ani.

De asemenea, regretatul cântăreț pop mai are un fiu, Prince Michael Jackson II, cunoscut ca Blanket.

Paris Jackson, despre cum a reușit să se vindece cu ajutorul terapiei

În urmă cu câțiva ani, Paris Jackson a trecut prin momente dificile din cauza depresiei, dar și a dependenței de alcool și de substanțe interzise. Tânăra a avut chiar și tentative de suicid.

Acum doi ani, modelul a realizat că nu se află într-o perioadă bună din viața ei și a decis să meargă la terapie pentru a se vindeca.

În 2020, după ce s-a despărțit de colegul ei de trupă, Gabriel Glenn, Paris a trecut prin clipe de coșmar. De altfel, artista a spus că această perioadă a fost “cea mai întunecată” din viața ei.

În prezent, fiica regretatului Michael Jackson este mult mai bine și a făcut schimbări în stilul ei de viață. Tânăra a renunțat la viața de noapte și la fumat. Acum este pasionată de alpinism și merge regulat la sala de fitness.

“Când mă privesc în oglindă, nu mai urăsc ceea ce văd. Încerc să mă tratez cu amabilitate. Am niște zile mai proaste, când nu sunt atât de amabilă cu mine pe cât mi-aș dori. Dar încerc să progresez zilnic.”, a mai spus Paris Jackson, potrivit Daily Mail.

ADVERTISEMENT