News

A murit tatăl lui Emi Pian! Nicolae Duduianu avea grave probleme de sănătate

02.12.2020 | 09:03
A murit tatal lui Emi Pian Nicolae Duduianu avea grave probleme de sanatate
A murit tatăl lui Emi Pian
ADVERTISEMENT

Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a murit în Spitalul Penitenciarului Mioveni din cauza unor vechi probleme de sănătate.

Fostul lider al clanului Duduianu avea probleme de sănătate care s-au agravat, pe fondul supărării, după ce Emi Pian a fost ucis.

ADVERTISEMENT

Nicolae Duduianu era tatăl lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul clanului înjunghiat mortal în această vară în urma unui joc de barbut.

Tatăl lui Emi Pian a murit după o serie de probleme cardiace

Conform surselor Gândul, decesul bărbatului a survenit în jurul orei 22:00, după ce bărbatul a suferit un stop cardiac.

ADVERTISEMENT

Din cauza gravelor probleme de sănătate, familia i-a ascuns lui Nicolae Duduianu faptul că fiul său a fost ucis. În schimb, bărbatul știa, inițial, că Emi Pian se află în stare gravă în spital după ce a fost tăiat.

Nicolae Duduianu a fost mutat inclusiv într-o cameră fără televizor pentru a nu avea acces la știri care au legătură cu moartea fiului său.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Florin Mototolea fusese transferat la Spitalul din Mioveni din cauza problemelor de sănătate după o perioadă petrecută la Spitalul Penitenciar Jilava.

Bărbatul era închis după ce fusese condamnat pentru o tentativă de omor. Nicolae Duduianu ar fi călcat cu mașina, intenționat, un pieton care traversa pe culoarea verde a semaforului.

ADVERTISEMENT

Deși se spune că Emi Pian a murit de la barbut, verișorul bărbatului contrazice această teorie.

„Sunt niște lucruri și niște chestii care mă deranjează. Eu voiam doar să vă spun despre viața asta de interlop pe care credeți voi că unii o trăiesc. Dacă cineva se mai simte șmecher în ziua de azi și se mai crede mafiot, să sune singur la 112. Cine mai dă, mă frate, în ziua de azi un pumn?

Se mai găsește un nebun, uite, cum a fost problema asta, cu incidentul ăsta. Un copil, un drogat, un nebun, care trebuia să stea la Spitalul 9, ce probleme a făcut. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia, se juca poker. N-a fost vorba de nici o sumă de 300.000 euro. Toată beleaua a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția”, a dezvăluit George Pian.

ADVERTISEMENT
Tags: