News

A primit închisoare pe viață! Cum a ajuns un criminal un tânăr de doar 17 ani

20.09.2020 | 18:58
A primit inchisoare pe viata Cum a ajuns un criminal un tanar de doar 17 ani
A primit închisoare pe viață! Cum a ajuns un criminal un tânăr de doar 17 ani. FOTO: Facebook
ADVERTISEMENT

Trent Hutchinson, în vârstă de 17 ani, a fost condamnat la închisoare pe viață, după ce a înjunghiat în repetate rânduri un prieten în afara casei sale. Victima, pe numele său Ollie Wells, avea 18 ani și se pare că suferea de autism.

După analize meticuloase, polițiști au aflat că criminalul avea o pasiune pentru cuțite. Un vecin a relatat un episod în care Trent s-a prezentat în fața ușii cu o macetă de 25 de cm. Mama copilului le-a spus anchetatorilor că fiul ei avea ascunse mai multe cuțite sub pat.

ADVERTISEMENT

Crima a avut loc în ianuarie în Newhaven. Cei doi prieteni se pare că s-au certat dintr-un motiv nesemnificativ în casa criminalului. Ollie a vrut să plece, dar tânărul de 17 ani, Trent Hutchinson, a fugit după el și l-a înjunghiat de mai multe ori în spate.

 Un tânăr de 17 ani: Profilul unui criminal

Pe lângă pasiunea pentru obiecte ascuțite, Trent avea un trecut agitat plin de infracțiuni. De mai multe ori vecini au semnalat un comportament violent asupra mamei sale. A fost implicat în diverse jafuri.

ADVERTISEMENT

Tânarul de 17 ani a spart un garaj și a fugit cu un moped, pe care ulterior l-a abandonat pe stradă. Poliția a descoperit că ar fi furat obiecte și dintr-un magazin sportiv. În plus, au fost găsite mănuși, un card furat și obiecte folosite pentru spargeri de mașini.

Tragedia din Newhaven a marcat pentru totdeauna orașul din Anglia. Brutalitatea crimei a oripilat întreaga comunitate.

ADVERTISEMENT

„Familiile ambilor adolescenți vor simți fără îndoială această pierdere pentru totdeauna. Oricare ar fi fost conflictul dintre ei în acea noapt… s-ar putea să nu știm niciodată exact de ce criminalul lui Ollie a reacționat într-un mod atât de extrem și violent. Când a fost intervievat, el a spus într-o declarație că a acționat în ideea de a se apăra de fapt şi că nu intenționa să-i facă rău prietenului său. Cu toate acestea, leziunile au arătat clar că aceasta nu era o acțiune defensivă, ci mai degrabă un atac susținut și deliberat. Atât ca ofițer de poliție, cât și ca rezident al oraşului Sussex, sunt fără cuvinte şi îmi doresc să nu mai văd niciodată cum o persoană atât de tânără moare dintr-un astfel de motiv. Folosirea armelor nu este îndeajuns conştientizată. Ne dorim să păstrăm acest oraş în siguranţă, în linişte şi pace” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Sussex.

„Moartea lui Ollie și felul oribil în care a murit a fost devastator pentru familia noastră, el era cel mai mic frate și era foarte bun şi îl iubeam toţi foarte mult. Era un băiat foarte zâmbitor, fericit, curios și, în ciuda faptului că se confrunta cu provocări din cauza autismului său, era foarte plăcut și avea un mare potențial de a trăi normal, ca toţi ceilalţi. Îi plăceau multe activități, inclusiv călăria, sportul și cântatul la flaut, tobe și chitară. El a fost, de asemenea, un susținător foarte puternic al clubului de fotbal Chelsea.” a declarat un membru al familiei lui Ollie Wells.

ADVERTISEMENT

Trent Hutchinson a fost condamnat la închisoare pe viaţă pentru fapta sa. Judecătorii au considerat că tânărul n-a avut empatie, acţiunea lui a fost deliberată, nicidecum o greşeală.

ADVERTISEMENT
Tags:
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de...
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de o premieră istorică sau de un potențial eșec
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
Filmul crimei odioase din Brăila. O femeie de 44 de ani, ucisă de...
Filmul crimei odioase din Brăila. O femeie de 44 de ani, ucisă de iubit cu poliţia la uşă. Criminalul încercase să-şi omoare şi fosta soţie
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe...
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe primul loc, după ce s-a prăbușit averea unui rival
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Infracțiunea care se va pedepsi usturător. Mulți fac această greșeală în online
Infracțiunea care se va pedepsi usturător. Mulți fac această greșeală în online
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru...
Celebrul oraș cu nume vulgar unde se află cel mai bine conservat amfiteatru roman din lume. Poate fi vizitat de toți românii