Life

“A rămas paralizat pe jumătate”. Romanița Iovan, dezvăluire neștiută despre Irinel Columbeanu

Romanița Iovan, dezvăluire neașteptată despre starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu. Cum a rămas paralizat fostul milionar?
03.04.2024 | 12:32
A ramas paralizat pe jumatate Romanita Iovan dezvaluire nestiuta despre Irinel Columbeanu
Romanița Iovan dezvăluie că Irinel Columbeanu a fost paralizat pe jumătate. Sursa foto: facebook , colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a făcut o dezvăluire uimitoare despre Irinel Columbeanu, cel care în urmă cu peste două decenii i-a fost partener de viață și care, în prezent, după un trai de lux, se află într-un azil de bătrâni, din Ghermănești.

Irinel Columbeanu a fost paralizat pe jumătate. Din ce cauză. Dezvăluiri făcute de Romanița Iovan

Romanița Iovan a fost invitată de curând în podcastul ”Acasă la Măruță”, în cadrul căruia a mărturisit, printre altele, că fostul milionar din Izvorani s-a confruntat cu paralizia. Jumătate din corp nu-l mai putea mișca.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea nefericită de care a avut parte Irinel Columbeanu s-a produs în 2022, în urma unui AVC. Deși au fost zvonuri pe această temă la un moment dat, Irinel Columbeanu a ținut să le nege, chiar în exclusivitate pentru FANATIK.

AVC-ul și-ar fi pus atât de mult amprenta asupra lui Irinel Columbeanu, încât acesta a fost nevoit să învețe iar să meargă, a mai spus Romanița Iovan. De asemenea, creatoarea de modă, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu fostul milionar, încă păstrează legătura cu el.

ADVERTISEMENT

Romanița Iovan îl ajută oricând poate pe Irinel Columbeanu, care i-a cunoscut și actualul partener, iar acesta l-a sprijnit la rândul său în niște procese. Afacerista a făcut și o glumă pe seama prieteniei actuale cu Irinel Columbeanu.

”A trebuit să reînceapă să meargă. El a rămas paralizat pe jumătate. Vorbesc cu el. Când are nevoie de mine, mă caută și îl ajut. L-a cunoscut și pe Iulian, l-a reprezentat în niște procese. Relația noastră de prietenie este mai lungă decât relația noastră de iubire!”, a precizat Romanița Iovan în podcastul ”Acasă la Măruță”.

ADVERTISEMENT

Romanița Iovan l-a ajutat cu chiria apartamentului pe Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, după ce a rămas falit și și-a părăsit vila impozantă din Izvorani, s-a mutat o perioadă într-un apartament din București, unde a stat cu chirie. O parte i-a suportat-o Romanița Iovan. În prezent, are o pensie de aproape 2000 de lei, cu care își plătește azilul.

Astăzi, la cei 66 de ani, Irinel Columbeanu se bucură de o viață simplă, la azilul din Ghermănești. Aici s-a mutat în toamna lui 2023, dar recunoaște că tânjește după vremurile în care era înconjurat de lux și opulență, dar și de femei frumoase. Cea mai cunoscută poveste a sa de dragoste este cu Monica Gabor, de care a divorțat în anul 2011.

ADVERTISEMENT

”Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc” , relata la un moment dat Irinel Columbeanu într-un live al lui Serghei Mizil.

ADVERTISEMENT