Fotbal intern

Abdel Diarra nu semnează cu Dinamo! Are probleme cu inima? Ce se întâmplă cu Tade: “M-aţi omorât cu el!”

Abdel Diarra nu semneaza cu Dinamo Are probleme cu inima Ce se intampla cu Tade Mati omorat cu el

Abdel Diarra (23 de ani), fotbalist despre care FANATIK.RO a anunţat pe 1 decembrie că a venit să dea probe în ultimele săptămâni la Dinamo Bucureşti, dar Mircea Rednic a anunţat că fundaşul ivorian nu va semna cu gruparea din “Ştefan cel Mare”, după ce acesta nu a reuşit să impresioneze la antrenamentele “câinilor”.

Diarra, fotbalistul care nu a trecut testele făcute la Fundeni, s-a prăbuşit din senin pe teren într-un meci care a avut loc în Suedia. Fotbalistul a fost transportat la spital la finalul partidei jucate în liga a doua suedeză între Syrianska şi Atvidabergs FF, scor 3-0, iar doctorii au pus căderea jucătorului pe seama unei lovituri la cap.

Mircea Rednic a anunţat că Abdel Diarra nu semnează cu Dinamo

“Diarra nu va semna cu Dinamo! A venit în probe. Nu a trecut un examen care a fost făcut la Fundeni. În primul rând, jucătorii trec pe la Fundeni ca să vedem care e situaţia cu inima.  A leşinat pe teren pentru că s-a lovit la cap cu un minut înainte. A fost tratat pentru comoţie. Noi l-am controlat pe Tade la inimă, dar trebuia să îl controlăm mai jos pentru că e fotbalist. Diarra a jucat doi ani, are dovezi. El are adeverinţă de la cel mai mare doctor din Belgia şi poate să joace. Facem emisiuni pentru un jucător care nu e a lui Dinamo, care a fost în teste. Ai noştri au decis că are mici probleme. Eu am spus că nu se face acest transfer dacă are probleme”, a spus Mircea Rednic la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului pe care Dinamo îl va juca pe terenul lui Hermannstadt.

Mircea Rednic a vorbit şi despre situaţia lui Gregory Tade, jucător care nu a apucat să joace într-un meci oficial pentru FC Dinamo Bucureşti, după ce s-a accidentat în partida amicală jucată cu Concordia Chiajna. Întrebat în legătură cu atacantul care a trecut şi pe la CFR Cluj şi FCSB, “Puriul” a răspuns destul de iritat.

“M-aţi omorât cu Tade. Vă e drag de el? Luaţi-l acasă! Nu vă interesaţi de jucătorii care sunt aici şi au probleme… probleme cu fotbalul, ci de Tade”, a spus Mircea Rednic. Antrenorul a anunţat că în “Ştefan cel Mare” vor mai ajunge jucători. “Vor veni şi jucători români care doresc să lucreze cu mine. Au jucat în străinătate şi vor să se întoarcă la Dinamo”.