Life

Abonații Digi RCS-RDS au de ce să se bucure! Surpriza care îi va ține în fața televizoarelor

Abonații Digi RCS-RDS au de ce să se bucure. Începând cu 2 martie vin surprize care îi vor ține în fața televizoarelor.
01.03.2024 | 19:00
Abonatii Digi RCSRDS au de ce sa se bucure Surpriza care ii va tine in fata televizoarelor
Abonații Digi RCS-RDS au de ce să se bucure. Sursă foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru abonații Digi RCS-RDS. Începând cu luna martie, aceștia vor avea toate motivele să stea în fața televizoarelor. Se pare că gigantul a pregătit deja mari surprize.

Abonații Digi RCS-RDS au de ce să se bucure

Abonații Digi RCS-RDS se bucură printre altele și de extraopțiunea Film Now. Iar toți cei care o au, vor avea parte de mari surprize din luna martie. Apar noi producții cinematografice captivante.

ADVERTISEMENT

Digi RCS-RDS a anunțat ce filme vor putea fi văzute pe Film Now în luna martie 2024. Avem producții pline de adrenalină, intense, dar și altele încărcate cu acțiune. Totodată, există și filme emoționante.

Începând cu sâmbătă, 2 martie 2024, cei care au contract cu acest furnizor vor putea vedea thrillerul ”Văduve” din 2018. Pelicula are o distribuție de excepție, dar și niște scene care îi vor ține pe telespectatori lipiți de ecrane.

ADVERTISEMENT

Duminică, 3 martie, tot la Film Now, abonații vor putea vedea, de la ora 20.00, thrillerul SF ”Infinit” din 2021. Rolul principal este jucat de Mark Wahlberg. Este vorba despre un film de acțiune.

Ce producții pot fi văzute pe Film Now în luna martie

Personajul principal este copleșit de viziuni din viețile anterioare. Ulterior, află că destinul său este strâns legat de salvarea lumii. Un început destul de incitant pentru cei care vor un film perfect de duminică seară.

ADVERTISEMENT

Surprizele pentru abonații Digi RCS-RDS continuă și vineri, 8 martie. De la ora 21.00, aceștia vor putea vedea pe Film Now lungmetrajul ”Furtună Infinită” din 2022, care e bazat pe fapte reale.

Acesta prezintă povestea unui salvamontist voluntar, interpretat de actrița Naomi Watts. Aceasta este surprinsă de o furtună violentă de zăpadă în timpul unei escaladări și este nevoită să se salveze. Nu va fi însă singură.

ADVERTISEMENT

Tot în luna martie, pe 24 mai exact, seara, telespectatorii vor putea să vadă, tot pe Film Now, o producție SF care cu siguranță va fi pe placul lor. Este vorba despre seria de aventuri SF ”Men in Black: International” din 2019.

Menționăm faptul că orice abonat care are pachetul Digital poate opta și pentru extraopțiunea Film Now. Aceasta costă doar 3 lei pe lună și oferă o gamă largă de filme îndrăgite de publicul larg.

ADVERTISEMENT