Life

Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru abonați. Reducerea de 50% la factură e valabilă pentru toți. Și tu poți beneficia de ea

Digi are o ofertă de nerefuzat pentru toți clienții săi, atât cei noi, cât și persoanele care au deja un contract. Cum să-ți reduci factura la jumătate.
27.02.2024 | 12:58
Digi RCSRDS anunt surpriza pentru abonati Reducerea de 50 la factura e valabila pentru toti Si tu poti beneficia de ea
Digi, ofertă de neratat pentru clienți. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Digi, lovitură pentru concurenții săi de pe piața de telefonie mobilă. Compania are o ofertă avantajoasă pentru clienții săi și reduce facturile la jumătate începând de la finalul lunii. Cum este posibil.

Digi reduce facturile la jumătate

Digi RCS-RDS a venit cu încă o ofertă care îi va bucura pe abonați și îi va înfuria pe competitori. Compania se bucură de succes în țara noastră, având peste 866.855 de numere portate în rețeaua mobilă pe parcursul anului precedent.

ADVERTISEMENT

Iar acum, a lansat o nouă campanie, denumită „Lumea DIGI”, care presupune oportunități interesante pentru clienți. Nu este nevoie de deplasare într-un magazin fizic, deoarece promoția poate fi accesată și pe site, în aplicația mobilă, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Astfel că, în perioada 26 februarie – 21 aprilie 2024, abonații noi, dar și cei vechi, persoane fizice, pot beneficia de o reducere la jumătate din valoarea lunară a serviciului de telefonie mobilă, pe o perioadă de până la 8 luni.

ADVERTISEMENT

Oferta devine valabilă la portarea unuia sau mai multor numere în rețeaua de telefonie mobilă. De asemenea, clienții vor beneficia de tarife atractive pentru pachetul Nelimitat, dar și de alte beneficii.

Printre acestea se numără trafic de internet și minute nelimitate în orice rețea națională fixă și mobilă și 3000 de minute internaționale incluse în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE.

ADVERTISEMENT

Cât costă abonamentul nelimitat

Reprezentanții Digi RCS-RDS au afirmat faptul că ofertele se aplică în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de doi ani. Iar cei care pot beneficia de reduceri de 50% timp de 4, 6 sau 8 luni în funcție de numărul de abonamente transferate, au reduceri substanțiale.

În campania în perioada 26 februarie – 21 aprilie 2024, costurile vor fi: 2,5 euro/lună timp de 4 luni pentru un singur număr de telefon portat; 2 euro/lună pentru o perioadă de 6 luni la două numere de telefon transferate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, clienții vor plăti 1,75 euro/lună pe o durată de 8 luni pentru trei abonamente aduse în rețeaua mobilă DIGI și 1,5 euro/lună timp de 8 luni pentru 4 sau 5 numere de telefon portate, notează cancan.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: